Levering

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Budgetprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 30km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 30km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.

 

Geel – Budgetprijs

Goede prijs
Garantie via de fabrikant
Product wordt via een pakketdienst bij u afgeleverd
Support via telefoon of e-mail
In geval van garantie of reparatie verwijzen wij u door naar de fabrikant


Blauw - All-in Serviceprijs

Goede prijs
All-in Service
Support via telefoon of e-mail
Geen voorrijd- en onderzoekstkosten zowel binnen als buiten de garantie
Product wordt thuisbezorgd en geinstalleerd. Eventuele oude apparaten kunnen retour worden genomen.
In geval van garantie of reparatie sturen wij het product voor u opnaar de fabrikant en bieden wij ondersteuning bij het oplossen van eventuele problemen die hierbij kunnen ontstaan.


Verzendkosten

Witgoed  €35,-
Klein Huishoudelijke apparatuur  €6,95
22-32 inch televisie schermen €6,95
37-42 inch televisie schermen €9,95
42+ inch televisie schermen €12,95
Laptops &  Tablets €6,95
Accessoires & Gadgets €6,95

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.