Een winkel met internetvoordeel

Een nieuwe televisie of wasautomaat kopen in een winkel, maar een prijs betalen die gelijk is aan die van internetwinkels? Dat is mogelijk bij Afternet.nl aan de Fonteinstraat 25 in Leerdam

De winkel verkoopt witgoedapparatuur, bruingoedapparatuur als LED, OLED, QLED televisies, onderdelen, aansluitmaterialen en alle accessoires die nodig zijn voor bijvoorbeeld een wasmachine of televisie.

De prijsvoordelen van internet, zonder de nadelen van internet.

Via internet heb je vaak geen idee met wie je zaken doet, en mensen willen vaak hun product zien voordat het wordt verstuurd. Dus na de online prijsvergelijking komen wij aan de beurt om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de service is David Jansen volledig verantwoordelijk. Als servicemonteur op gebied van witgoed is hij de onbetwiste alleskunner. Uiterlijk 24 uur na de aanmelding van een storing staat hij bij de klant op de stoep om het probleem vakkundig te verhelpen. Wij installeren ook aangekochte producten bij klanten thuis. Wij zijn gecertificeerd om voor vele merken de service te verlenen. Wij zijn ook erkend ZIGGO/ Hirschmann installateur, zodat wij de juiste bekabeling in uw huis kunnen aanraden voor optimaal kijkplezier.

Tevens kunnen wij ook ABUS-beveiliging in en om het huis regelen en installeren.  

Afternet.nl 

Fonteinstraat 25

4141 CE Leerdam

info@afternet.nl

Tijdens winkel openingstijden:

T: 0345-615920

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.