Smartvest Draadloze Afstandsbediening
Smartvest Draadloze Afstandsbediening
Smartvest Draadloze Afstandsbediening
Smartvest Draadloze Afstandsbediening
Smartvest Draadloze Afstandsbediening
Smartvest Draadloze Afstandsbediening

Smartvest Draadloze Afstandsbediening

4496
€ 39,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

De Smartvest-afstandsbediening biedt naast de bediening met smartphone en tablet nog een extra, slanke en eenvoudige bedieningsoptie – direct met een druk op de knop en helemaal zonder pincode. Hiermee kan de Smartvest in- en uitgeschakeld worden. Bij een overval kan met een druk op de knop alarm geslagen worden. Bovendien kunnen via de app de toetsen zo worden geconfigureerd dat bij het indrukken van de toets bepaalde camera's of de sirene ingeschakeld worden. Daarmee biedt de Smartvest-afstandsbediening elementaire bedieningsopties in een klein en handzaam formaat met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.

Opmerking:
Een geïntegreerd veiligheidsmechanisme beschermt de Smartvest-afstandsbediening tegen zogenaamde replay-aanvullen. Alle schakelopdrachten voor de Smartvest-centrale zijn geïndividualiseerd en daarmee niet te reproduceren door derden.

 

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Smartvest-uitbreiding voor bediening zonder mobiele apparaten

  • Bediening direct met een druk op de knop zonder pincode

  • Toetsen voor in- en uitschakelen van de Smartvest

  • Activeren van een overvalalarm met druk op de knop

  • Individuele configuratie van de toetsen, om verdere componenten (camera's, sirenes etc.) automatisch mee te activeren

  • Optische feedback met blauwe LED

  • Feedback aan de Smartvest-centrale als de batterij bijna op is

  • Klein, handig, eenvoudig te bedienen

  • Veiligheidsmechanisme ter bescherming tegen zogenaamde replay-aanvallen

Type
FUBE35001A
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.