Smartvest Draadloos Bedieningspaneel
Smartvest Draadloos Bedieningspaneel
Smartvest Draadloos Bedieningspaneel
Smartvest Draadloos Bedieningspaneel
Smartvest Draadloos Bedieningspaneel
Smartvest Draadloos Bedieningspaneel

Smartvest Draadloos Bedieningspaneel

4493
€ 119,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

Gemakkelijke bediening via code of Proximity-chip
Het Smartvest draadloze bedieningspaneel is een gemakkelijk bedieningspaneel voor het Smartvest-draadloos alarmsysteem. Hiermee is de activering (ook intern, als personen zich in de binnenruimte bevinden), deactivering en het triggeren van een paniekalarm mogelijk. De uitschakeling kan hierbij via het invoeren van een code of, dankzij de geïntegreerde Proximity-chip ook geheel zonder code via RFID-chips worden uitgevoerd. In totaal kunnen maximaal 8 RFID-chips worden aangeleerd. Deze worden dan aangebracht op voorwerpen die in het dagelijks leven worden gebruikt (bijv. portefeuille of sleutel).

Uitgekiend design, dat door de verlichting een echte blikvanger wordt.
De bediening via het touchpad wordt weergegeven door het verlichte bedieningspaneel. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en een aantrekkelijke optiek. De voeding geschiedt door middel van de netstekkervoeding op de contactdoos of via batterij – beiden zijn bij levering inbegrepen.

Opmerking:
Een geïntegreerd veiligheidsmechanisme beschermt de Smartvest-bedieningspaneel tegen zogenaamde replay-aanvullen. Alle schakelopdrachten voor de Smartvest-centrale zijn geïndividualiseerd en daarmee niet te reproduceren door derden.

 

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Voor het in- en uitschakelen van de centrale

  • Geïntegreerde proximity-chipsleutellezer

  • Op ieder moment paniekalarm activeren

  • Sabotage-alarm bij onbevoegd verwijderen en/of manipuleren van het bedieningspaneel

  • Touchpad met verlichting

  • Voedingsspanning via batterij en/of externe voeding

  • Veiligheidsmechanisme ter bescherming tegen zogenaamde replay-aanvallen

Type
FUBE35011A
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.