Draadloos Smartvest-Magneetcontact
Draadloos Smartvest-Magneetcontact
Draadloos Smartvest-Magneetcontact
Draadloos Smartvest-Magneetcontact
Draadloos Smartvest-Magneetcontact
Draadloos Smartvest-Magneetcontact

Draadloos Smartvest-Magneetcontact

4562
€ 49,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

Met het Draadloos Smartvest-Magneetcontact kunnen ramen en deuren worden bewaakt. Omdat de magneetcontacten op batterijen werken, kunnen ze zonder boren of bedrading worden gemonteerd. Het draadloze Smartvest-magneetcontact geeft zelf een signaal aan de centrale als de batterijen bijna op zijn. De gratis Smartvest-app geeft dan stap voor stap aan hoe de batterijen moeten worden vervangen. In combinatie met het draadloze Smartvest-stopcontact kunnen naast de bewaking ook Smart-functies worden geïnitieerd (bijvoorbeeld deur open, licht aan). Het draadloze Smartvest-magneetcontact is zo klein dat hij absoluut niet opvalt en zich decent in de ruimtelijke vormgeving voegt.

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Smartvest-uitbreiding voor de bewaking van deuren en ramen

  • Snelle, draadloze montage zonder bekabeling en boren, dankzij batterijvoeding

  • Sabotagebeveiliging door dekselcontact

  • Optische feedback bij ingebruikname en werking met blauwe LED

  • Automatische supervisie: meerdere, dagelijkse functionele tests en feedback naar Smartvest-centrale

  • Feedback aan de Smartvest-centrale als de batterij bijna op is

  • Levensduur van de batterij maximaal 1 jaar

  • Klein, onopvallend, veilig

Type
FUMK35000A
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.