Smartvest Draadloze Watermelder
Smartvest Draadloze Watermelder
Smartvest Draadloze Watermelder
Smartvest Draadloze Watermelder
Smartvest Draadloze Watermelder
Smartvest Draadloze Watermelder

Smartvest Draadloze Watermelder

4500
€ 49,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

De Smartvest draadloze watermelder is een uitbreidingsmodule voor de ABUS draadloze alarmcentrale Smartvest. Hij reageert op water en andere vloeistoffen en meldt deze gebeurtenissen aan de draadloze alarmcentrale. De Smartvest draadloze watermelder bestaat uit een zender en een sensor. Deze zijn via een kabel van maximaal 1,8 meter lengte met elkaar verbonden. De sensor reageert op water en meldt dit aan de alarmcentrale. Zo kan schade die ontstaat door gebroken leidingen of gesprongen waterslangen van was- of afwasmachines snel worden gedetecteerd en door tijdig ingrijpen worden beperkt.

 

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Detecteert vloeistoffen en biedt een betrouwbare bescherming tegen waterschade.

  • Ideaal voor de bewaking van kelderruimtes, wasmachines en afvoeren.

  • Flexibele installatie van de watersensor. (Leidinglengte van de sensor: 1.8 m)

  • Directe alarmering via geïntegreerde, luide 90dB-sirene

  • Met waarschuwingssignaal bij een bijna lege batterij en melding aan de centrale

  • Testknop voor handmatige zelftest en testalarmering

Type
FUWM35000A
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.