Smartvest Draadloze Rook en Thermomelder
Smartvest Draadloze Rook en Thermomelder
Smartvest Draadloze Rook en Thermomelder
Smartvest Draadloze Rook en Thermomelder

Smartvest Draadloze Rook en Thermomelder

4494
€ 49,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

 

De Smarvest Draadloze Rook-/Hittemelder beschermt u betrouwbaar tegen gevaarlijke rook- en hitte-ontwikkeling en houdt daarbij in zijn eigenschap als combinatiemelder ook de waarschijnlijkheid van een vervelend vals alarm zo laag mogelijk. Om niet door brand en rookontwikkeling verrast te worden, wordt aanbevolen om deze melders in slaap- en woonkamers, in kinderkamers en in alle gangen te installeren. Met behulp van de optionele magnetische bevestigingsset kan de draadloze Smartvest-rook-/hittemelder helemaal zonder boren schoon en snel worden geïnstalleerd.

 

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Uitbreiding van de Smartvest voor de detectie van rook en hitte

  • Aanbevolen toepassingslocaties: slaapkamer, woonkamer, kinderkamer en gangen

  • Met waarschuwingssignaal bij een bijna lege batterij en melding aan de centrale

  • Grote testknop voor handmatige zelftest en testalarmering

  • Snelle en schone montage zonder boren (optionele magnetische bevestigingsset HSZU10000)

Type
FURM35000A
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.