Smart Security World WIFI Buitencamera
Smart Security World WIFI Buitencamera
Smart Security World WIFI Buitencamera
Smart Security World WIFI Buitencamera
Smart Security World WIFI Buitencamera
Smart Security World WIFI Buitencamera

Smart Security World WIFI Buitencamera

4498
€ 169,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

De ABUS Smart Security World WLAN Buitencamera met Full HD 1080p-resolutie en een infrarood-nachtzichtfunctie zorgt altijd voor briljante beeldkwaliteit en volledig overzicht. De camera is geschikt voor buiten en voldoet aan beschermingsgraad IP66.Melden van gebeurtenissen en mobiele toegang

Bediening en toegang tot deze app-camera gebeuren uitsluitend via de app – helemaal zonder pc, webbrowser of aanvullende software. Bewegingen binnen het gezichtsveld van de camera starten de opname die op de SD-kaart wordt opgeslagen. Desgewenst wordt u per e-mail of push-melding geïnformeerd over gebeurtenissen. U kunt een snapshot maken of via de app toegang verkrijgen tot de bijbehorende videobeelden. Bovendien heeft u via de app op ieder moment toegang tot het beeldmateriaal. Het netwerk wordt door de gecomprimeerde datatransmissie nauwelijks belast.Smart Security World Ready

De ABUS Smart Security World WLAN buitencamera maakt deel uit van de Smart Security World en is daarmee functioneel en volledig geïntegreerd in het draadloze Smartvest-alarmsysteem – daarmee is reeds de installatie zeer comfortabel: volg eenvoudig de gebruiksvriendelijke stapsgewijze installatiewizard.

 

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Voor flexibele toepassing buiten

  • Gebruiksvriendelijke configuratie van toegang op afstand tot de camera

  • Full HD 1080p resolutie en infrarood-nachtzichtfunctie voor briljante beeldkwaliteit

  • Opname op SD-kaart met maximaal 128 GB (accessoire)

  • Directe kennisgeving per e-mail en push-service, en automatische opname bij geconfigureerde bewegingsdetectie

  • Professionele bewegingsdetectie voor buiten (geïntegreerde PIR-sensor)

  • Geleide stapsgewijze installatie met app (iOS, Android)

  • Geïntegreerde microfoon om te luisteren met app (uitschakelbaar)

  • Lage netwerkbelasting dankzij sterke gegevenscompressie (H.264 high profile compressie)

Type
PPIC34520
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.