Smart Security World WIFI Draai Kantelcamera
Smart Security World WIFI Draai Kantelcamera
Smart Security World WIFI Draai Kantelcamera
Smart Security World WIFI Draai Kantelcamera
Smart Security World WIFI Draai Kantelcamera
Smart Security World WIFI Draai Kantelcamera

Smart Security World WIFI Draai Kantelcamera

4497
€ 169,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

 

De ABUS Smart Security World WLAN draai- en kantelbare camera met Full HD 1080p-resolutie en een infrarood-nachtzichtfunctie zorgt altijd voor een briljante beeldkwaliteit en volledig overzicht. Het opnamebereik kan met de app worden geregeld en omvat een draaibereik (rechts-links) van 270° en een kantelbereik (omhoog-omlaag) van 90° voor een 360° bewaking rondom. Een bijzonderheid van deze camera is de geïntegreerde 2-way talk-back-functie, waardoor hij als een intercom kan worden gebruikt. Daarmee is deze camera ook geschikt voor de bewaking binnenshuis of bijvoorbeeld als babyfoon.Melden van gebeurtenissen en mobiele toegang

Bediening en toegang tot deze app-camera gebeuren uitsluitend via de app – helemaal zonder pc, webbrowser of aanvullende software. Desgewenst wordt u per e-mail of push-melding geïnformeerd over gebeurtenissen. U kunt een snapshot maken of via de app toegang verkrijgen tot de bijbehorende videobeelden. Bewegingen binnen het gezichtsveld van de camera starten de opname die op de SD-kaart wordt opgeslagen. Bovendien heeft u via de app op ieder moment toegang tot het beeldmateriaal. Het netwerk wordt door de gecomprimeerde datatransmissie nauwelijks belast.Smart Security World Ready

De ABUS Smart Security World WLAN draai- en kantelbare camera maakt deel uit van de Smart Security World en is daarmee functioneel en volledig geïntegreerd in het draadloze Smartvest-alarmsysteem – daarmee is reeds de installatie zeer comfortabel: volg eenvoudig de gebruiksvriendelijke stapsgewijze installatiewizard.

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Voor de effectieve rondom-bewaking binnen met draai-/kantel- en intercomfunctie

  • Full HD 1080p resolutie en infrarood-nachtzichtfunctie voor briljante beeldkwaliteit

  • Bestuurbaar met app met draaibereik van 360° en een kantelbereik van 135°.

  • Geïntegreerde microfoon en luidspreker voor intercomfunctie via app

  • Camerabeweging op 3 individueel geconfigureerde posities kan snel en eenvoudig worden aangestuurd (3 presetposities)

  • Geleide stapsgewijze installatie met app (iOS, Android)

  • Opname op SD-kaart met maximaal 128 GB (accessoire)

  • Directe kennisgeving per e-mail en push-service, en automatische opname bij geconfigureerde bewegingsdetectie

  • Lage netwerkbelasting dankzij hoge mate van gegevenscompressie (H.264 high profile compressie)

Type
PPIC32020
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.