Abus TVVR36521

Abus TVVR36521

4725
€ 499,99
Inclusief belasting

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE & INSTALLATIE! NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VOOR EEN OFFERTE!!

Videobewakingsset voor een naadloze bewaking
Met dit complete systeem kan een videobewaking eenvoudig worden geïnstalleerd zowel voor binnen als buiten. De set bestaat uit een 6-kanaals WLAN digitale netwerkrecorder inclusief ingebouwde harde schijf met 1 TB geheugen voor nonstop-opnames gedurende ca. 6 weken, twee domecamera's voor buitentoepassingen, drie netvoedingen en accessoires.

Eenvoudig te bedienen professionele opnametechniek
De recorder begint afhankelijk van de instelling handmatig, volgens tijdschema of door een bewegingssensor met opnemen. Het systeem wordt comfortabel met de muis of de ABUS iDVR Plus-app bediend. De videobeelden worden in briljante kwaliteit opgeslagen, nemen weinig ruimte in op de harde schijf en zijn geoptimaliseerd voor een snelle netwerktoegang. De camera's met beschermingsklasse IP66 en WDR-functie voor optimale tegenlichtcompensatie zijn vooral geschikt voor een naadloze bewaking van entrees of buitenterreinen. Er kunnen in totaal maximaal 6 ABUS-camera's (4 x WLAN + 2 x via netwerk) in het systeem worden geïntegreerd.

Eenvoudige en snelle installatie
Voor installatie worden videorecorder en router met een netwerkkabel verbonden. Dankzij het eigen Access Point (WLAN-hotspot) in de recorder, de plug-and-play-installatiewizard en de WPS-functie worden de WLAN-buitencamera’s draadloos, snel en eenvoudig met de videorecorder verbonden. De netwerkkabel tussen videorecorder en router is daarna alleen nog nodig als er externe toegang moet worden verkregen tot het systeem.

 

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Product highlights

  • Complete set met 4-kanaals WLAN-recorder, 2 WLAN-domecamera’s voor buitentoepassingen, 1 TB HDD, 3 x netvoeding en accessoires

  • Met Access Point voor max. 4 WLAN-camera's voor eenvoudige ingebruikname met router

  • Gelijktijdige live-weergave van maximaal zes IP-camera's (4 WLAN-camera's en 2 netwerkcamera's)

  • Geïntegreerde switch-functie voor het aansluiten van apparatuur in huis via LAN-poort (bijvoorbeeld printers)

  • Buitencamera met WDR-functie voor tegenlichtcompensatie – ideaal voor entrees

  • Compact model WLAN-buitencamera met hoge beschermingsklasse (IP66)

  • Hoge cameraresolutie met veel details dankzij 1280 x 720 pixels bij 25 beelden/seconde

  • Incl. 1 TB harde schijf voor ca. 6 weken nonstop opname

  • Opname na bewegingsdetectie, volgens tijdschema of continu

  • Mobiele toegang met ABUS iDVR-app

Type
TVVR36521
Abus
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.