WHIRLPOOL FWF71483WEU

WHIRLPOOL FWF71483WEU

5260
€ 379,99
Inclusief belasting

Deze Whirlpool wasmachine FWF71483W EU, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 7 kg (1400 toeren), is voorzien van het programma voor uw dagelijkse lading wasgoed waarmee u dagelijks moeiteloos en in slechts 60 minuten op 40°C de was kunt doen.

FreshCare+: een nieuwe dimensie van frisheid

Dankzij FreshCare+ bent u met deze Whirlpool wasmachine FWF71483W EU voorzien van een nieuwe dimensie van frisheid. Het FreshCare+ systeem houdt uw kleding langer fris, ook na afloop van het wasprogramma. Het FreshCare+ systeem voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma door voor luchtcirculatie in de trommel te zorgen. De was in de trommel blijft langer fris door de delicate kracht van stoom en afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. FreshCare+ kan geselecteerd worden zowel vóór als tijdens het wasprogramma en kan op ieder moment gestopt worden.

Afternet.nl: officiële Nederlandse dealer van alle bekende merken.

Afternet.nl hanteert op de budgetprijzen vrijwel dezelfde prijzen als onze online collega’s, maar wij hebben wel de mogelijkheid om met een kleine meerprijs onze all-in-service aan te bieden. Ontzorgen is ons motto. Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Zelfs na afloop van de garantie zul je nooit geen huisbezoekkosten betalen. In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen.

Ook enorm belangrijk: al onze producten die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten en uiteraard onze eigen gecertificeerde monteurs. Laat je dus niks wijsmaken!

Algemeen

EAN

8003437209451


Bediening

Startuitstel


Comfort

Programmaverloop weergave

Resttijdaanduiding


Constructie

Voorlader


Eigenschappen algemeen

Whirlpool SoftMove

Whirlpool 6th Sense Technologie


EU-Richtlijnen wasmachines 2010/10610

Energie-efficiëntieklasse

Energieklasse A+++

(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled

7

Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:

174 kWh/jaar

Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:

10840 liter/jaar

(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o

1400

Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:

53%

Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:

51 dB

Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:

83 dB

Centrifuge-efficiëntieklasse

Centrifuge-efficiëntieklasse B


Netto afmetingen

netto breedte:

59.5 cm

netto hoogte:

84.5 cm

netto diepte:

57.5 cm

netto gewicht:

67 kg


Programma’s en opties

Automatisch

Baby Care

Katoen Eco

Colours 15

Fijne was

Jeans

Koud

Mix

Snel

Sport

Synthetisch

Dagelijkse was

Voorwas

Witte was

Whirlpool FreshCare+


Soort

Wasautomaat


Uitvoering algemeen

Onbalansherkenning

Type motor

Whirlpool SenseInverter Motor

Kinderbeveiliging


Vermogenskenmerken

Vulgewicht

7 kg

Toerental/min

max. 1400


Type
FWF71483WEU
Vulgewicht
7 KG
WHIRLPOOL
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.