WHIRLPOOL HSCX 80428

http://www.afternet.nl/1718-2863-thickbox/whirlpool-hscx-80428.jpg

 Warmtepomp
8kg
A++
65 dB
RVS trommel
Tekstdisplay
Steam
3-Dry technologie
Wool Excellence

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 559,99 incl. Btw

€ 34,94

 De Whirlpool HSCX 80428 is een warmtepompdroger die per keer 8 kg wasgoed droogt. Voor elke droogbeurt kunt u kiezen uit 6 droogprogramma's: synthetisch, katoen, delicaat+, SoftFinish, verluchting 30 min en extra tijd. De 3DryTechnology gebruikt zachte lucht voor fijn en krachtig drogen. De SenseInverter-motor die deze droger aandrijft, is een robuuste, duurzame en stille inductiemotor met 10 jaar garantie. Dankzij het Diagonal Airflow System wordt uw wasgoed gelijkmatig en snel gedroogd. Met de functie startuitstel kunt u een droogbeurt inplannen voor een later moment, bijvoorbeeld als de stroom goedkoper is. Op het display verschijnt de resttijdindicatie, die aangeeft hoe lang de lopende droogbeurt nog duurt. Dankzij SteamCare komt uw kleding kreukvrij uit de droogtrommel: fris en klaar om te dragen. De Whirlpool HSCX 80428 behoort tot de extra zuinige energieklasse A++.

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.