WHIRLPOOL WCIO3T333DEF

http://www.afternet.nl/1978-3193-thickbox/whirlpool-wcio3t333def.jpg

 

De Whirlpool WCIO 3T333 DEF-inbouwvaatwasser biedt plaats aan 14 couverts, welke gemakkelijk passen in de flexibel in te delen korven. Deze vaatwasser is ingericht met een extra lade waarin bestek kan worden geplaatst. Daaronder vind je een in hoogte verstelbare korf met 4 opzetrekjes waar je bijvoorbeeld schaaltjes op kunt leggen. Onder deze korf is de korf voor borden en pannen te vinden. Deze korf is flexibel in te delen. Er kunnen delen worden ingeklapt, zodat meer ruimte ontstaat voor extra borden. Potten en pannen plaats je verticaal, waardoor de vaatwasser efficiënt kan worden ingericht. De WCIO 3T333 DEF is uitgerust met 6th Sense-technologie en bevat sensoren die het vet en vuil in het water meten. Op basis van deze meetresultaten kunnen de temperatuur, het waterverbruik en de duur van het programma worden aangepast. Door het zelfreinigend filter hoef je het filter van deze inbouwvaatwasser nog maar 2 keer per jaar schoon te maken. De inbouwvaatwasser is uitgerust met PowerClean-technologie en gebruikt extra sproeiers met krachtige waterstralen om de vaat schoon te spuiten. Hierdoor is het niet meer nodig om de afwas voor te spoelen. Door de innovatieve PowerDry-technologie wordt zelfs plastic gedroogd. Aan het eind van een wasbeurt wordt stoom uit de vaatwasser onttrokken en afgevoerd, terwijl koude lucht in de vaatwasser wordt geblazen. Hierdoor zijn de binnenkant van het apparaat en de vaat vrij van stoom en vocht als je de deur opent. Deze Whirlpool-inbouwvaatwasser kan worden ingesteld op 11 verschillende programma's, waaronder voorspoelen, zelfreinigend, 6th Sense, 1u Wash & Dry, antibacterie en een speciaal nachtprogramma met een extra laag geluidsniveau van slechts 39 dB. Deze Whirlpool WCIO 3T333 DEF-inbouwvaatwasser is voorzien van het zeer zuinige energielabel A+++. Registreer jouw nieuwe inbouwvaatwasser op de website van Whirlpool en ontvang tot en met 31-12-2016 5 jaar extra garantie op onderdelen.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 549,99 incl. Btw

 

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Type apparaat:

Vaatwasser

Soort apparaat:

Volledig geïntegreerd

Model:

volledig geïntegreerd

Energie-efficiëntieklasse:

A+++

Reinigingsklasse:

A

Artikelnummer:

1466247

 

UITVOERING

Aantal programma’s:

11

Programma's:

o.a. Zelfreinigend, Voorspoelen, 6th Sense, 1u Wash & Dry, Eco 50, Intensief 65, Glazen 45, Nachtprogramma, Antibacterie

In hoogte verstelbare bovenste mand:

ja

Overige kenmerken:

PowerDry, PowerClean

Automatische programma’s:

nee

Bestekmand:

ja

Overstroombeveiliging:

ja

Binnenverlichting:

nee

Zelfreinigende filterzeef:

ja

Halve belading:

ja

Kinderbeveiliging:

nee

 

WEERGAVE/BESTURING

Startuitstel:

ja

Indicatie einde programma:

ja

Resttijdindicatie:

nee

Indicatielamp voor zout:

ja

Controlelamp Glansmiddel:

ja

Soort besturing:

Elektronisch

Bedieningselementen:

Tiptoetsen

Display:

ja

 

ENERGIEVOORZIENING

Waterverbruik:

9.5 l

Energieverbruik per cyclus:

0.83 kWh

Aansluitwaarde:

1,9 kWh

Ingangsspanning:

230 V

Frequentie:

50 Hz

Zekering:

10 A

 

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN

Dimensions (W/H/D):

59.5 cm / 90 cm / 57 cm

Gewicht:

35.5 kg

Kleur:

Zilver

Kleur frontpaneel:

Zilver

Hoogte:

90 cm

Breedte:

59.5 cm

Diepte:

57 cm

Minimale nishoogte:

90 cm

Minimale nisbreedte:

60 cm

Minimale nisdiepte:

57 cm

Verstelbare poten:

ja

Lengte aansluitkabel:

1.3 m

Fabrieksgarantie:

2 jaar

 

ENERGIEVERBRUIK DATA

Fabrikant:

WHIRLPOOL

Aantal couverts (standaard):

14

Jaarlijks energieverbruik:

237 kWh

Jaarlijks energieverbruik in kWh

Jaarlijks waterverbruik:

2660 l

Jaarlijks waterverbruik in liter

Drogingsklasse:

A

Geluidsemissie:

44 dB

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.