INVENTUM KV1380

http://www.afternet.nl/2092-3363-thickbox/inventum-kv1380.jpg

 De Inventum vrijstaande koelkast KV1380 met vriesgedeelte heeft een totale netto inhoud van 160 liter. Het is een zuinige koelkast met energieklasse A+. Het 4 sterren vriesgedeelte met een netto inhoud van 45 liter, heeft een invriesvermogen van 2,5 kg/24u. De koelkast heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en een eierrekje berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken. De koelkast is 50 cm breed. Energieklasse A+.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 249,99 incl. Btw

€ 34,94

 

Merk

Inventum

Fabriekstype

KV1380

Garantie

5 jaar Inventum garantie

Afmetingen (cm)

137.5 x 50 x 54 (H x B x D)

Verbruik

201 kWh per jaar

Kleur

Wit

EAN nummer

8712876160291

Algemeen

Energieklasse

A+

Totale netto inhoud

160 liter

Geluidsniveau

42 db

Klimaatklasse

ST/N

Binnenverlichting

Ja

Koelgedeelte

Inhoud koelruimte

115 liter

Interieur koelruimte

3 glazen draagplateaus | 1 transparante groentelade | 2 deurvakken | 1 flessenvak | 1 eierrekje

Ontdooisysteem koelgedeeltje

Automatisch

Vriesgedeelte

Inhoud vriesruimte

45 liter

Positie vriesgedeelte

onder

Interieur vriesruimte

3 transparante vriesladen

Invriescapaciteit

2.5 kg/24 uur

Steraanduiding

****

Overig

Aansluitwaarde

70 Watt

Draairichting deur omkeerbaar

Ja

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.