Severin KS9826

http://www.afternet.nl/1093-1701-thickbox/severin-ks9826.jpg

Severin KS9826 tafelmodel koelkast
Met vriesvak ****
H 85 x B 55 x D 57 cm
Energieklasse A++ (137kWh)
Inhoud: Koelen 104 liter / Vriezen 14 liter
​Geluidsniveau: 43 dB(A)

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 199,99 incl. Btw

€ 34,94

Severin KS 9826 kenmerken

Energieklasse A++

 

De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk koelkasten zijn. De Severin KS9826 heeft een energielabel A++. Bij een gemiddeld gebruik kost deze koelkast u ongeveer 30 euro per jaar.

Geluidsniveau 43 db

Het geluidsniveau bij koelkasten wordt uitgedruk in decibel (dB). De KS9826 heeft een geluidsniveau van 43 db. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de koelkast is.

Stil

De KS9826 heeft van Severin het predikaat stil gekregen. Deze koelkast werkt zo stil, dat u deze bijna niet meer hoort. Severin heeft er alles aangedaan om zijn apparaten stiller te maken, dit kan door verschillende manieren gedaan zijn, bijvoorbeeld; een stille motor of extra isolatiemateriaal.

Binnenverlichting

De Severin KS 9826 is voorzien van een binnenverlichting.

Inhoud koelruimte 104 liter

De inhoud van de KS9826 is 104 liter. Deze inhoud is de nettoinhoud die u kunt gebruiken voor uw producten.

Aantal motoren

De Severin KS9826 is voorzien van 1 motoren. Meerdere motoren betekent vaak een hogere afzuigcapaciteit.

Inhoud vriesruimte 14 liter

De inhoud van de KS9826 is 14 liter. Deze inhoud is de nettoinhoud die u kunt gebruiken voor het invriezen van uw producten.

Klimaatklasse ST

De klimaatklasse geeft aan binnen welke omgevingstemperatuur het apparaat goed functioneert en voldoet aan de opgegeven specificaties. Er zijn verschillende klimaatklassen: SN +10°C tot +32°C --- T +16°C tot +43°C --- N +16°C tot +32°C --- SN-ST +10°C tot +38°C --- ST +16°C tot +38°C --- SN-T +10°C tot +43°C.

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.