PHILIPS GC4885/30

http://www.afternet.nl/2158-3482-thickbox/philips-gc4885-30.jpg

 

Krachtige perfectie, elke keer weer. Strijkt kreuken snel glad met krachtige stoom
De krachtige stoom van het Azur Pro-stoomstrijkijzer helpt u in een mum van tijd door uw strijkgoed en zorgt voor perfecte resultaten. Optimale controle, soepel glijden, eenvoudige ontkalking en een groter waterreservoir maken het strijken veel gemakkelijker.

Snel en krachtige prestaties
3000 W voor snel opwarmen en krachtige prestaties. Stoomproductie tot 50 g/min voor de gladste strijkresultaten. Een stoomstoot tot 220 g om de hardnekkigste kreuken te verwijderen.

Comfortabel strijken
Minder navullen dankzij het zeer grote waterreservoir van 350 ml. Gemakkelijk vast te houden tijdens het strijken. Lang snoer van 2,5 m voor meer bereik op de strijkplank. Spitse voorkant voor optimale controle en zichtbaarheid.

Veilig strijken
Quick Calc Release voor duurzamere stoomprestaties. Het strijkijzer wordt automatisch uitgeschakeld als u het even niet gebruikt.

Soepel glijden over alle stoffen
T-ionicGlide: onze beste vijfsterrenzoolplaat.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 79,99 incl. Btw

€ 6,50

 

Soort

Stoom

Waterniveau-indicator

Ja

Vermogen

3000 W

Steam boost performance

220 g/min

Stoomstoot functie

Ja

Continu stoom

50 g/min

Kleur van het product

Zwart, paars

Draadloos

Nee

Anti-druppelfunctie

Ja

Calc-Clean-functie

Ja

Zoolplaat materiaal/coating

T-ionicGlide

Capaciteit watertank

0.35 l

Gewicht

1.5 kg

Typisch stroomverbruik

3000 W

Lengte snoer

2.5 m

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.