Postcode check

Categorieën

Bosch TDA2630

http://www.afternet.nl/1413-2246-thickbox/bosch-tda2630.jpg

 Strijken wordt nu een fluitje van een cent met dit Bosch Stoomstrijkijzer TDA2630. Het heeft een groot doorzichtig waterreservoir van 290 milliliter. De speciale punt van dit strijkijzer zorgt voor gemakkelijk strijken om knopen en manchetten heen.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 34,99 incl. Btw

€ 6,50


3Anti-calc system: drievoudige reinigingsfunctie met self-clean, calc'n clean en geïntegreerd anti-calc system

Speciale punt van strijkijzer zorgt voor gemakkelijk strijken om knopen en manchetten heen

3 instelbare stoomstanden

Constante stoomafgifte 25 g/min

Traploze temperatuurregeling via draaischakelaar

Groot doorzichtig waterreservoir (290 milliliter)


 

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.