DYSON DC52 Musclehead allergy care

http://www.afternet.nl/1383-2136-thickbox/dyson-dc52-musclehead-allergy-care.jpg

 Alle andere verliezen zuigkracht.
Dyson Cinetic™ wetenschap niet.

Dyson Cinetic™ technologie
Dyson Cinetic™ cyclonen zijn Dysons kleinste en meest efficiënte cyclonen. Ze hebben bewegende uiteinden om te voorkomen dat de opening van de cycloon verstopt raakt. Ze zijn zo efficiënt in het scheiden van stof dat DC52 nooit zuigkracht verliest.

Geen filters wassen of aanschaffen
Door ultra-efficiënte Dyson Cinetic™ cyclonen is er geen zak en geen filter dat gewassen of vervangen moet worden. Dus er zijn geen bijkomende kosten.

Ball™ technologie
De enige sledestofzuiger met een centraal stuurmechanisme – voor betere controle. Geen lastige bewegingen.

Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit
Geschikt voor mensen met allergieën.

Hygiënisch en snel te legen
Met één druk op de knop.

5 jaar garantie
Met unieke reparatieservice aan huis.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 499,99 incl. Btw

 

Energie-efficiëntieklasse

E

Stofuitstootklasse

A

Reinigingsklasse tapijt

D

Reinigingsklasse harde vloeren

A

Jaarlijks energieverbruik

52 kWu

Maximaal vermogen

1200 W

Geluidsniveau

85 dB

Actieradius

10 m

Inhoud stofreservoir

2 l

HEPA filtersysteem

Nee

Type borstel(s)

Schakelbare vloerzuigmond met zuigkrachtinstelling. Musclehead vloerzuigmond. Tangle-free turboborstel. Afstofborstel met koolstofvezelharen. Flexibele parketborstel.

Soort buis

Telescopisch

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.