DYSON - DC62 Extra

http://www.afternet.nl/1170-1789-thickbox/dyson-dc62-extra.jpg

 DC62 is de meest krachtige snoerloze stofzuiger van Dyson. Deze DC62 Animalpro heeft een extra gemotoriseerde miniborstel voor lastige taken, zoals dieren haren. Met 2 Tier Radial™ cyclonen en de Dyson digitale motor V6, zuigt DC62 net zoveel stof op als een gewone stofzuiger. Door de cycloontechnologie en een accu die zijn kracht gelijkmatig afgeeft, is er van begin tot eind geen verlies aan zuigkracht.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 349,99 incl. Btw

De hele machine inclusief borstel weegt slechts 2 kg en is uitgebalanceerd om van vloer tot plafond schoon te maken. De extra brede, gemotoriseerde vloerzuigmond met stugge nylonborstels en anti-statische koolstofvezelharen, verwijdert hardnekkig vuil en fijn stof op zowel tapijt als op harde vloeren. De machine is multifunctioneel: dankzij de lange aluminium buis kunt u hoge, moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. En omdat de buis kan worden verwijderd, is DC62 ook als kruimelzuiger te gebruiken. De gemotoriseerde vloerzuigmond is rechtstreeks op de machine aan de sluiten voor het schoonmaken van de trap, meubels of de auto.

DC62 wordt geleverd met een oplaadstation. Dit bevestigt u aan de muur en u klikt
eenvoudigweg de machine in de lader wanneer u het niet gebruikt. Het toestel is dan
netjes opgeborgen en laadt ondertussen op. Bovendien kan u de bijgeleverde accessoires
ook opbergen in het oplaadstation

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.