SONY GTK-XB7R

http://www.afternet.nl/1877-2999-thickbox/sony-gtk-xb7r.jpg

 Geweldige sfeer met led-verlichting en dj-effecten

Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

Direct streamen en bedienen vanaf je smartphone met SongPal

DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+


 

EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger
Druk de EXTRA BASS-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. Het werkt door de baslijnen te versterken, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en u wordt overdonderd door de rijke bastonen2.

Led-verlichting zorgt voor een feestelijke sfeer
Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting die u ook veel in clubs ziet. De speakers met led-verlichting hebben patronen met meerdere kleuren, variërend van zuiver wit tot een regenboog. De verlichting wordt gesynchroniseerd met het ritme van de muziek, terwijl de kracht en snelheid van het scherm synchroon loopt met de muzikale sfeer.

Flexibele opstelling door de vormgeving voor twee posities
Een flexibele opstelling in twee posities, zodat u geniet van geweldig geluid, waar u het systeem ook plaatst. Plaats hem horizontaal als een klassieke boombox of plaats hem rechtop als u wat minder ruimte hebt. Een ingebouwde sensor optimaliseert de geluidsverwerking naar stereogeluid, welke opstelling u ook kiest.

ClearAudio+ verrijkt uw muziek
ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht of u games speelt of van muziek en films geniet.

Met Party Chain kunt u uw speakersysteem nog verder uitbreiden
Maak uw geluidssysteem nog krachtiger. Sluit meerdere stereosystemen in een keten aan voor een hogere geluidsuitvoer. Activeer één apparaat als 'Party Host' en synchroniseer muziek naar alle andere systemen in de keten.

DSEE geeft digitale muziek automatisch meer detail
Geef de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden een boost. Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge-frequentie-elementen verloren die uw favoriete nummers detail en volheid geven. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze elementen op getrouwe wijze, waardoor er hoogwaardig geluid ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.

Extra draagbaar dankzij compact ontwerp
Feesten kan overal dankzij het compacte ontwerp van de GTK-XB7. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest naar anderen brengt, het compacte ontwerp heeft een handige ingebouwde handgreep om het apparaat makkelijker te kunnen vervoeren.

Personaliseer uw instellingen met de SongPal-app
Veel plezier met uw feestinstellingen op de dansvloer met de SongPal-app. Download de app gewoon naar uw smartphone en bedien al uw feestinstellingen draadloos. Verhoog de sfeer met lichtpatronen, dj-effecten en EQ-instellingen. U kunt ook uw favoriete USB-afspeellijsten selecteren en het volgende nummer starten zonder dat u gebonden bent aan de dj-box.

Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®
Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen uw hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. U kunt ook verbinding maken via Bluetooth®.

Al uw muziek bij elkaar met SongPal
Download SongPal voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® en u hebt direct toegang tot al uw favoriete nummers. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio.

Geniet van Bluetooth®-streams van hogere kwaliteit dankzij LDAC
LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek. 

Audio-ingang en -uitgang
Sluit audiovisuele apparatuur aan via een audio-ingang en -uitgang. Sluit een tv of een extra speaker aan en geef uw home-entertainment een audioboost.

Plug and Play met de USB-poort
Via de USB-poort kunt u een USB-stick, smartphone, tablet of laptop aansluiten en al uw digitale bestanden afspelen. Compatibel met mp3, WMA en WAV, dus u kunt het feest gaande houden met uw favoriete afspeellijsten.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 299,99 incl. Btw

 

Aantal drivers

3

Aantal luidsprekers

1

Luidspreker systeem

2-weg

Signaal/ruis-verhouding

102 dB

Verbindingstechnologie

Bedraad en draadloos

Bluetooth

Ja

Bluetooth-profielen

A2DP,AVRCP,SPP

Near Field Communication (NFC)

Ja

Lijnuitgang

Ja

Kleur van het product

Zwart

LED-indicatoren

Ja

Geïntegreerde geheugenkaartlezer

Nee

Ondersteunde frequentiebanden

Nee

Ondersteund audioformaat

MP3,WAV,WMA

Breedte (mm)

32.6 cm

Diepte (mm)

34 cm

Hoogte

65 cm

Gewicht

12 kg

Afstandsbediening

Ja

Garantiekaart

Ja

Gebruikershandleiding

Ja

Soort

Handheld

Luidspreker(s) gemiddeld vermogen

470 W

Centre speaker driver grootte

5 cm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.