LG SJ8

http://www.afternet.nl/2641-3957-thickbox/lg-sj8.jpg

 DE LG SJ8: EEN ELEGANTE SOUNDBAR

Met de LG SJ8 haal je een elegante en ultradunne soundbar in huis. Deze soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer die zorgt voor indrukwekkende lage tonen. Vanaf je smartphone, tablet of laptop stream je draadloos je favoriete tracks via Bluetooth of je wifi-netwerk. Dankzij ‘Sound Upconverting’ worden je afspeellijsten geconverteerd naar hi-res-audiobestanden. Zo luister je altijd naar je muziek in de beste kwaliteit. Daarnaast zorgt de Adaptive Sound Control voor een klankinstelling op maat. Maar dat is nog niet alles! De LG SJ8 is ook voorzien van een ingebouwde Chromecast. Hierdoor kun je direct miljoenen nummers casten naar de soundbar.

MUZIEK DIE JE VOLGT

Als de functie ‘Auto Music play’ is geactiveerd start het geluid vanaf het moment waarop je de kamer binnenkomt. Als het ware volgt de muziek je. Tenslotte is de LG SJ8 voorzien van 4k-Pass-Through, hiermee kun je eenvoudig via de soundbar een 4K-videobron aansluiten op je televisie.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 429,99 incl. Btw

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Type apparaat:

Soundbar

Signaaloverdracht:

Draadloos, bedraad

Artikelnummer:

1502837

PLAYER

Afspeelformaten:

FLAC, OGG, WAV, ALAC, MP3, WMA, AAC, AAC+, AIFF

High Resolution Audio:

Ja

VERSTERKER

Surround formaten:

Dolby Digital

Aantal kanalen:

4.1

LUIDSPREKER

Subwoofer:

Draadloos

UITVOERING

Basreflex:

ja

Wifi interface:

ja

Multiroom-gereed:

nee

Bluetooth:

ja

Near Field Communication:

ja

Afstandsbediening:

ja

Aansluitingen:

HDMI, USB, Optische-ingang

Overige kenmerken:

Google Cast, Spotify Connect

Te verbinden met app:

Ja

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN

Placement Soundbar:

Voor televisie

Breedte center luidspreker:

120 cm

Hoogte center luidspreker:

3.8 cm

Diepte center luidpreker:

10.5 cm

Breedte subwoofer:

17.1 cm

Hoogte subwoofer:

32 cm

Diepte subwoofer:

25.2 cm

Kleur:

Zwart

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.