SONY HT-XT100

http://www.afternet.nl/1874-2994-thickbox/sony-ht-xt100.jpg

 2.1-kanaals tv-voetspeaker met Bluetooth®

Alles-in-één systeem
Geef films en muziek een audioboost. De HT-XT100, die is ontworpen om onder uw tv te worden geplaatst, combineert 2.1-kanaals virtuele Surround-technologie met een ingebouwde subwoofer voor een uitgebalanceerd filmgeluid. Het is een handig alles-in-één-ontwerp dat tevens als een draadloze speaker kan fungeren, zodat u in een handomdraai muziek kunt streamen via eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met behulp van NFC One-touch.

Midden in de actie
Voel de kracht van elke filmsoundtrack met dit 2.1-kanaals speakersysteem. De HT-XT100 is ontworpen om een indrukwekkend geluid met volledig frequentiebereik te leveren dat van alle kanten op u afkomt. Met ondersteuning van een ingebouwde subwoofer voelt u elke baslijn, explosie en achtervolging tot leven komen.

Ongeëvenaard geluid
De voetspeaker heeft een krachtige ingebouwde subwoofer, die films en muziek een intensief geluid en geweldig lager tot middenbereik geeft. De speaker heeft ook 2-weg coaxiale drivers en een supertweeter om over alle frequenties te kunnen luisteren.

Indrukwekkend geluid voor al uw apparaten
Met een reeks connectiviteitsfuncties kunt u helder en krachtig Surround Sound ervaren bij alles wat u bekijkt en beluistert. U kunt apparaten snel en eenvoudig verbinden via Bluetooth® en NFC, of rechtstreeks via USB, om zo uw eigen high-powered hub voor muziek te maken.

Past in elk interieur
De gestroomlijnde, minimalistische vormgeving van de HT-XT100 is ontworpen als aanvulling op elke ruimte in huis. Deze compacte voetspeaker werkt ook als tv-standaard, bespaart ruimte wat vaak een extra voordeel is. En dankzij het slanke profiel en een hoogte van slechts 8 cm (3,2 inch) past het apparaat prima op kleine plaatsen.

Voor elkaar gemaakt
Het stoere, maar compacte frame is ontworpen voor de ondersteuning van tv-sets tot 30 kg, met een display tot 140 cm (55 inch). Door de verfijnde stijl is het de perfecte partner voor de eenvoudige elegantie van een tv van Sony.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 229,99 incl. Btw

 

Luidspreker(s) gemiddeld vermogen

80 W

Meegeleverde subwoofer

Ja

Ingebouwde audio decoders

Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono

Subwoofertype

Geïntegreerde ingebouwde subwoofer

Bass reflex

Ja

Subwoofer locatie

Ingebouwd

Nachtmodus

Ja

24p

Nee

Ophangsysteem voor aan de muur

Nee

Kleur van het product

Zwart

FM-radio

Nee

Bluetooth

Ja

Bluetooth-versie

4.0

Near Field Communication (NFC)

Ja

Verbindingstechnologie

Draadloos, bedraad

Apple docking-compatibiliteit

Nee

Dockingconnector soort

Nee

Lijningang

Ja

Aantal HDMI poorten

1

Aantal USB 2.0 poorten

1

Meegeleverde ontvanger

Nee

Meegeleverde kabels

Optisch

Gebruikershandleiding

Ja

Typisch stroomverbruik

25 W

Stroomverbruik (in standby)

0.5 W

Hoogte

7.9 cm

Breedte

70.2 cm

Diepte

31.1 cm

Gewicht soundbar

6.5 kg

Gewicht subwoofer

2.7 g

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.