SONY HT-CT390

http://www.afternet.nl/1872-2989-thickbox/sony-ht-ct390.jpg

 S-Force Front Surround
Sony's virtuele Surround Sound-technologie plaatst je midden in je lievelingsfilms door Surround Sound zoals in de bioscoop na te bootsen. Een draadloze subwoofer levert een diepe bas voor een soundtrack die u in de hele kamer voelt.

Past perfect in je kamer
Het dunne profiel van de HT-CT390 is slechts 5,2 cm en zit nooit in de weg van wat je kijkt. Bevestiging aan de muur is ook eenvoudig en de gestroomlijnde, zwarte vormgeving past naadloos bij de rest van je Home Theatre-opstelling.

Draadloze en bekabelde verbindingen
Geniet van betere audio dankzij HDMI (ARC), USB en optische en analoge aansluitingen. Je kunt eenvoudig USB-sticks aansluiten om mp3-bestanden af te spelen. Met HDMI ARC (Audio Return Channel) kun je het systeem met slechts één kabel aansluiten op een tv, voor meer controle en minder kabels. Geniet van Surround Sound van hoge kwaliteit met Blu-ray™- en dvd-spelers met een optische ingang.

Stream al je lievelingsmuziek
Begin gelijk met het streamen van muziek wanneer je een One-touch Bluetooth®-verbinding via NFC maakt. Installeer SongPal op je iPhone of Android-smartphone voor volledige controle over je muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer: alles met één app.


Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 329,95 incl. Btw

 

Luidspreker(s) gemiddeld vermogen

300 W

Meegeleverde subwoofer

Ja

Draadloze subwoofer

Ja

Audio output channels

2.1

Game modus

Ja

Ingebouwde audio decoders

Dolby Digital, Dolby Dual Mono

Subwoofertype

Passief

Bass reflex

Ja

Ondersteund audioformaat

LPCM, PCM

Nachtmodus

Ja

Ophangsysteem voor aan de muur

Ja

Kleur van het product

Zwart

FM-radio

Nee

Wi-Fi

Nee

Ethernet LAN

Nee

Bluetooth

Ja

Near Field Communication (NFC)

Ja

Verbindingstechnologie

Bedraad en draadloos

Aantal HDMI poorten

1

Aantal analoge (L, R) audio ingang(en)

1

Geïntegreerde geheugenkaartlezer

Nee

Montagebeugels meegeleverd

Ja

Snelstartgids

Ja

Typisch stroomverbruik

45 W

Stroomverbruik (in standby)

20 W

Hoogte

5.2 cm

Breedte

90 cm

Diepte

12.1 cm

Hoogte van de subwoofer

34.2 cm

Breedte van de subwoofer

17 cm

Diepte van de subwoofer

36.2 cm

Gewicht soundbar

2.2 kg

Gewicht subwoofer

6.5 kg

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.