SONY HT-RT5

http://www.afternet.nl/1871-2988-thickbox/sony-ht-rt5.jpg

 5.1-kanaals Surround Sound brengt geluid tot leven
Haal authentieke Surround Sound in huis voor al uw films, sport, muziek en games. Een slanke Soundbar en twee draadloze achterspeakers zorgen voor een gebalanceerde audiorespons in een breed frequentiebereik, terwijl een draadloze subwoofer uw bas extra krachtig maakt, zodat elke actiescène echt tot leven komt.

ClearAudio+ verrijkt uw muziek
ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht of u games speelt of van muziek en films geniet.

De Football-modus haalt het stadion naar uw woonkamer
De wedstrijd heeft nog nooit zo mooi geklonken. Ervaar het gevoel van in een voetbalstadion zitten, met behulp van versterkt stadiongejuich, opgenomen in een Braziliaans voetbalstadion.

Digital Music Arena voor een livemuziekervaring
Ga uit uw dak met Digital Music Arena en ervaar de kenmerkende akoestiek van een stadionconcert in uw woonkamer. Onze technici gebruiken 'time-stretched' pulssignalen om de akoestische eigenschappen van stadionconcerten te meten en hun geluidsvelden nauwkeurig te reconstrueren, wat resulteert in een unieke stadionervaring in uw woonkamer.

Cinema Studio 9.1-kanaals voor het echte bioscoopgevoel
Geniet van bioscoopgeluid voor uw films, tv en muziek. Cinema Studio simuleert een 9.1-kanaals Surround Sound-systeem met alleen de meegeleverde 5.1-kanaals speakers. Door virtueel twee extra achterspeakers toe te voegen en de twee 'hoge' speakers boven de voorste speakers, wordt het geluid krachtiger en verticaler.

Digitale S-Master-versterker: echte sonische zuiverheid
Geniet van het beste van digitale audio met de digitale S-Master-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master-versterker digitale audiosignalen zonder de diverse analoge stadia die bij conventionele versterkers zijn vereist. Het resultaat is niet alleen meer vermogen, maar ook aanzienlijk minder vervorming doordat er geen elementen zijn die te warm worden.

Dun ontwerp dat in elke woonkamer past
Deze dunne HT-RT5 Soundbar is ontworpen om een groots geluid te leveren voor televisies met een groot scherm en is slechts 5,6 cm (2,2 inch) hoog, zodat uw zicht niet wordt belemmerd. Het minimalistische ontwerp kan zowel op een tv-meubel als aan de wand worden gemonteerd.

Draadloze subwoofer voor een flexibele opstelling
Draadloze subwoofer voor een flexibele opstelling
Maak films nog mooier met een vol, krachtig basgeluid. Plaats de draadloze subwoofer van 38 cm (15 inch) waar u maar wilt in de kamer om te genieten van rijke, daverende bastonen met fijne low-end details dankzij een basreflexspeaker. De compacte, stijlvol zwarte behuizing past in elke kamer.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 749,99 incl. Btw

 

Ingebouwde speler

Geen

Aantal versterker kanalen

5.1

Wi-Fi

Nee

Ethernet LAN

Nee

Bluetooth

Ja

Ingebouwde audio decoders

DTS-HD HR, Dolby Pro Logic, DSD, Dolby Digital, DTS, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital Plus, DTS-HD

Soundbar speaker RMS vermogen

270 W

Gemiddeld vermogen subwoofer

140 W

Near Field Communication (NFC)

Ja

Aantal HDMI poorten

4

Aantal HDMI ingang(en)

3

Aantal HDMI uitgang(en)

1

Gewicht subwoofer

8.5 g

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.