Postcode check

Categorieën

Sonos Play 3 Wit

http://www.afternet.nl/397-2570-thickbox/sonos-play-3-wit.jpg

Deze veelzijdige alles-in-één-speler verpakt een groots geluid in een compact formaat. Met drie speakers aangedreven door drie digitale versterkers vult PLAY:3 elke kamer van muur tot muur met geluid. Je kan hem verticaal of horizontaal neerzetten, verbergen op een boekenplank of aan de muur hangen. Perfect voor kamers en ruimtes die om muziek schreeuwen.

Drie speciaal ontworpen luidsprekers, elk met een eigen klasse D versterkers en een passieve basradiatorHorizontale of verticale positioneringSnel toegang tot muziek, volume of afspelen / pauzeren met specifieke knoppenBetrouwbare draadloze verbindingEenvoudige installatie

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 349,99 incl. Btw

Groots geluid in een compact formaat
Drie luidsprekers, aangedreven door drie digitale versterkers zorgen voor puur en helder geluid. Een basradiator levert vette lage tonen, terwijl twee drivers voor de middentonen en een tweeter het geluid afronden.

Veelzijdig genoeg voor elke kamer of ruimte
PLAY:3 kan verticaal of horizontaal worden neergezet. De interne sensor past de output van de speakers automatisch aan om te zorgen voor een helder, uitgebalanceerd geluid. Bijvoorbeeld in de keuken, slaapkamer en badkamer of elke andere kamer in huis.

Touch interface
Voor snelle toegang tot je muziek, het volume of de play/pause-knop als je geen controller bij de hand hebt. Druk één keer op de mute-knop om de muziek te starten of te stoppen en twee keer om naar de volgende track te gaan.

5.1 Home Cinema
Combineer voor 5.1-home cinema twee PLAY:3 speakers met PLAYBAR en SUB voor de echte surround sound-ervaring die je volledig meesleept in de film of game op je scherm.

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.