PHILIPS S3110/06

http://www.afternet.nl/2016-3240-thickbox/philips-s3110-06.jpg

 

Comfortabel scheren 
De Shaver series 3000 biedt een snelle, comfortabele scheerbeurt voor een betaalbare prijs. Flex-scheerhoofden met 4 draairichtingen garanderen in combinatie met een ComfortCut-messysteem een glad scheerresultaat. 

Afgeronde randen die soepel over de huid glijden voor een beschermende scheerbeurt
Met ons ComfortCut-messysteem kunt u comfortabel droog scheren. De scheerhoofden hebben een afgerond profiel en glijden daardoor soepel over uw huid. Bovendien beschermen ze tegen wondjes en sneetjes. 

Hoofden draaien in 4 richtingen om moeiteloos alle contouren te volgen
Flexibele scheerhoofden met 4 onafhankelijke bewegingen passen zich aan aan de contouren van uw gezicht, waardoor u eenvoudig kunt scheren, zelfs in de nek en op de kaaklijn. 

Maximaal vermogen, jaar na jaar
Scheer langer na elke oplaadbeurt. Het scheerapparaat blijft jarenlang dezelfde goede prestaties leveren, dankzij onze krachtige en efficiënte lithium-ionaccu. 

45 minuten snoerloos scheren na acht uur opladen
Na acht uur opladen kunt u meer dan 45 minuten scheren, dat zijn ongeveer 15 scheerbeurten. U kunt ook scheren terwijl de stekker in het stopcontact zit. 

Scheerapparaat kan worden schoongespoeld onder de kraan
Klap de scheerhoofden open en spoel ze grondig af onder de kraan. 

Kan met snoer en draadloos worden gebruikt
Dit scheerapparaat is speciaal ontworpen om zowel met als zonder snoer te werken. Gebruik het snoer om te scheren tijdens het opladen. Of draadloos wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 59,99 incl. Btw

 

Energie

 

Voeding

AC/Batterij

Energie-opslagtechnologie accu/batterij

Lithium-Ion (Li-Ion)

Levensduur accu/batterij

45 uur

Oplaadtijd

8 uur

Stroomverbruik (in standby)

0,1 W

Oplaadbaar

Ja

AC invoer voltage

100-240 V

Vermogensverbruik (max)

9 W

Indicatie

 

Batterij bijna leeg-indicatie

Ja

Indicatie voor scheerkoppen vervangen

Ja

Inhoud van de verpakking

 

Beschermkap

Ja

Overige specificaties

 

Handvat eigenschappen

Ergonomisch

Design

 

Kleur van het product

Zwart

Wasbaar

Ja

Prestatie

 

Scheersysteem

Rotatie

Trimmer

Nee

Aantal scheerkoppen/bladen

3

Vervangingsperiode scheerkop

2 jaar

Energie

 

Stroombron

AC/Batterij

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.