PHILIPS S7310/12

http://www.afternet.nl/2010-3230-thickbox/philips-s7310-12.jpg

 

Met het Philips S7310/12 scheerapparaat haalt u de scherpe randjes van uw scheerbeurt. De Philips Shaver series 7000 is speciaal ontworpen voor comfortabel gebruik op de gevoelige huid. De comfortringen met unieke microparelcoating zorgen ervoor dat het scheerapparaat moeiteloos over uw gezicht glijdt en minder irritatie veroorzaakt. Daarnaast draaien de DynamicFlex scheerhoofden moeiteloos in 5 richtingen zodat de contouren van uw gezicht en hals worden gevolgd. Het speciaal door Philips ontworpen messysteem beschermt u huid en scheert lange, korte en plat liggende haartjes glad af. Het eerste mes tilt elk haartje op terwijl het tweede mes de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert. Of u nu het liefst droog of met gel of schuim scheert met de Philips S7310/12 kan beide. Zelfs onder de douche bent u verzekerd van een snelle en comfortabele scheerbeurt. De energiezuinige, krachtige lithium-ion accu zorgt er voor dat u dit scheerapparaat 50 minuten lang kunt gebruiken na slechts 1 uur opladen.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 139,99 incl. Btw

 

Technische details

 

SmartClick

Ja

Energie

 

Voeding

AC/Batterij

Energie-opslagtechnologie accu/batterij

Lithium-Ion (Li-Ion)

Oplaadtijd

1 uur

Snel opladen

Ja

Stroomverbruik (in standby)

0,15 W

Oplaadbaar

Ja

AC invoer voltage

100-240 V

Vermogensverbruik (max)

5,4 W

Indicatie

 

Batterij bijna leeg-indicatie

Ja

Reinigingsindicator

Ja

Indicatie voor scheerkoppen vervangen

Ja

Batterij-indicator

Ja

Scheereenheid vervanging indicator

Ja

Overige specificaties

 

Reisetui

Ja

Handvat eigenschappen

Ergonomisch

Super Lift & Cut

Super Lift & Cut

Scheersysteem

Super Lift & Cut

Aquatec wet & dry

Ja

Cordless recharging

50

Design

 

Kleur van het product

Blauw, Wit

Reisslot

Ja

Wasbaar

Ja

Beeldscherm

LED

Prestatie

 

Scheersysteem

Rotatie

Trimmer

Ja

Aantal scheerkoppen/bladen

3

Precisietrimmer

Ja

Nat en droog

Ja

Overige specificaties

 

AquaTec Wet & Dry

Ja

Draadloos opladen

50

Technische details

 

Frame kleur

 

Overige specificaties

 

Handvat(en)

 

Beschermetui

 

Design

 

Beeldscherm type

LED

Energie

 

Stroombron

AC/Batterij

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.