PHILIPS S5110/06

http://www.afternet.nl/2008-3228-thickbox/philips-s5110-06.jpg

 

Bent u geen ochtendmens? Versnel dan uw ochtendroutine met het Philips S5110/06 scheerapparaat. Dit scheerapparaat heeft namelijk een snel MultiPrecision-systeem en volledig afspoelbare scheerhoofden. Het MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met de resterende stoppels af. U heeft een optimaal scheerresultaat dankzij de scheerkoppen die in 5 richtingen buigen. De S5110/06 is ook nog eens zeer comfortabel door het Super Lift & Cut-systeem. Wanneer u het apparaat 1 uur heeft opgeladen dan kunt u meer dan 40 minuten draadloos scheren. Het scheerapparaat kan eenvoudig worden schoongespoeld onder de kraan. Bevestig de huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 74,99 incl. Btw

 

Energie

 

Voeding

Batterijen

Energie-opslagtechnologie accu/batterij

Lithium-Ion (Li-Ion)

Oplaadtijd

1 uur

Snel opladen

Ja

Snel opladen (1 lichte toepassing)

5 min

Stroomverbruik (in standby)

0,1 W

Oplaadbaar

Ja

Scheertijd

40 min

AC invoer voltage

100-240 V

Vermogensverbruik (max)

9 W

Indicatie

 

LED-indicatoren

Bezig met opladen

Batterij vol-indicatie

Ja

Batterij bijna leeg-indicatie

Ja

Reinigingsindicator

Ja

Indicatie voor scheerkoppen vervangen

Ja

Overige specificaties

 

Handvat eigenschappen

Ergonomic

Design

 

Kleur van het product

Zwart, Zilver

Reisslot

Ja

Wasbaar

Ja

Prestatie

 

Scheersysteem

Rotatie

Trimmer

Ja

Aantal scheerkoppen/bladen

3

Precisietrimmer

Ja

Overige specificaties

 

Handvat(ten)

 

Design

Beeldscherm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.