Postcode check

Categorieën

LG VR9627PG

http://www.afternet.nl/2813-4496-thickbox/lg-vr9627pg.jpg

De LG VR9627PG reinigt je vloer terwijl jij op je werk bent. Programmeer de robotstofzuiger en hij gaat automatisch voor je aan de slag. De LG VR9627PG wordt geleverd met een afstandsbediening, maar is via wifi ook met een app op je smartphone of tablet te verbinden. Stel de stofzuiger in en controleer zijn schoonmaakstatus, ook als je niet thuis bent. De VR9627PG is geschikt voor het schoonmaken van tapijt en harde vloeren. Dankzij de huisdierborstel verwijdert hij ook het haar van je geliefde viervoeter.

SLIM

De LG VR9627PG is met recht slim te noemen. Dankzij de Dual Eye 2.0 kaartmapping-technologie weet hij precies waar hij is geweest en dus ook waar hij nog moet schoonmaken. Meubels en andere obstakels worden automatisch ontweken. De afgrondsensoren voorkomen dat hij van de trap valt. En door zijn slimme, vierkante design komt hij ook in hoeken. Als de accu bijna leeg is, keert de VR9627PG automatisch terug naar zijn oplaadstation.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 599,99 incl. Btw

PRODUCTSPECIFICATIES VAN LG VR9627PG

 

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Type apparaat:

Robotstofzuiger

Systeem:

Stofreservoir

Artikelnummer:

1518580

 

FILTER

Filtermethode:

Uitblaasfilter

Filtertype:

HEPA

 

BORSTELS + MONDSTUKKEN

 

Type borstels/mondstukken:

Tapijtborstel, Dierenharenborstel

Dierenharenborstel:

Ja

 

UITVOERING

 

Geplande schoonmaak:

ja

Systematisch schoonmaken:

ja

Spot cleaning:

ja

Wifi:

ja

Te verbinden met app:

ja

Anti-valsensoren:

ja

Oplader:

ja

Automatische terugkeer oplaadstation:

ja

Afstandsbediening:

ja

Overige kenmerken:

Met een speciale borstel voor huisdierenhaar. De microvezeldoeken hebben nemen je vloer tegelijkertijd af. Vierkant design voor een optimale schoonmaak van hoeken. Met LG iOS/Android app om het apparaat te bedienen, dagtijden te configureren en de schoonmaakstatus te analyseren. Turbofunctie.

 

ENERGIEVOORZIENING

Gebruiksmodus:

Accu

Ingangsspanning:

220-240 V

Frequentie:

50/60 Hz

 

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN

 

Toepassingsgebied:

Harde vloeren, Huisdierenhaar, Parket, Tapijt, Allergieën

Kleur:

Goud

Verpakkingsinhoud:

Robotstofzuiger, Combi borstel tapijt- en harde vloer, Dierenharenborstel, 2x Microvezeldoek, Afstandsbediening, Dockingstation, Handleiding

Fabrieksgarantie:

2 jaar

 

ENERGIEVERBRUIK DATA

Fabrikant:

LG

Geluidsniveau:

60 dB

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.