Postcode check

Categorieën

LG VSR8600RR

http://www.afternet.nl/2714-4117-thickbox/lg-vsr8600rr.jpg

De LG VSR8600RR is een hele fijne robotstofzuiger die geschikt is voor iedere woning. Door het vierkante ontwerp staan de 1,5 cm langere zijborstels meer richting de voorkant, daardoor kan hij ook goed zuigen bij plinten en hoeken. Heerlijk om 's ochtends de deur uit te gaan en deze robot de vloeren te laten doen. Of ben je thuis maar wil je de robot toch even aanzetten? Dan zul je daar weinig last van hebben met een geluidsniveau van 60 dB. Obstakels worden door meerdere sensoren gedetecteerd waardoor botsingen zo veel mogelijk voorkomen kunnen worden. De sensoren van deze LG robotstofzuiger detecteert objecten nauwkeuriger dan ooit. Hiermee kunnen ook glazen en transparante objecten gedecteerd worden. Door de leerfunctie onthoudt de HOM-BOT zelfs de locatie van obstakels en hindernissen in je kamer.

 

De Spiraal-Modus zorgt ervoor dat de robot in een brede spiraalvorm beweegt om doelgericht te reinigen in cirkels van 1,5 meter. De Zigzag-modus zorgt ervoor dat de robot heen en weer gaat totdat het een obstakel tegenkomt. Dit is handig voor oppervlakken met weinig objecten. 
Met de Smart Upgrade functie download je gemakkelijk upgrades van internet, waardoor de reinigingsprestaties verbeteren.

De robotstofzuiger is zakloos. Het is dan ook erg eenvoudig om de container van 0.6 liter te legen. Door de zachte borsteltjes en wieltjes werkt de robotstofzuiger perfect op verschillende soorten vloeren, zoals tapijt, tiles en hout. De accu gaat 1.4 uur mee en de oplaadtijd is slechts 3 uur. Al met al, een aanwinst voor ieders huishouden!

Krachtig reinigen, met langere levensduur.
De HOM-BOT is een krachtige robotstofzuiger met daarin de Smart Inverter Motor™ voor maximale prestaties, hoge efficiëntie en een lange levensduur. LG heeft het volle vertrouwen in deze motor en biedt hier 10 jaar garantie op. 

Slimmere reiniging van hoeken
De reinigingsprestaties van de HOM-BOT in de hoeken is met 89% verbeterd en het reinigingsrendement is verhoogd tot 94%.

Verbeterde Dual Eye 2.0
HOM-BOT SQUARE Dual Eye 2.0 is vernieuwd en berekent nu automatisch de lichtintensiteit en scant het plafond. Of het nu licht of donker is, Dual Eye 2.0™ kan duidelijke foto's van de kamer maken en beperkt het dwalen tot een minimum.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 399,99 incl. Btw

 Product specificaties

Model

VSR8600RR

Kleur

Rood

Vermogen

23 watt

Inhoud opvangreservoir

0 liter

Type stofopvang

Zakloos

Oplaadbaar

Ja

Oplaadtijd

180 minuten

Bedrijfstijd

100 minuten

Geluidsniveau 

60 dB

Instellingen en functies

Product gewicht

3000 gram

Indicatielampje

Nee

Afstandsbediening

Ja

Aan/uit-schakelaar

Ja

Product afmetingen (h x b x l)

8,9 x 34 x 34 cm

Product informatie

Artikelnummer

VSR8600RR

Garantie

2 jaar, en 10 jaar op de motor

Afmetingen verpakking

52,8 x 44,1 x 16,5 cm

Gewicht verpakking

5354 gram

Verpakkingsinhoud

Uiteraard de robotstofzuiger!
Borstel tapijt
Afstandsbediening
Dockingstation
Handleiding

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.