Postcode check

Categorieën

SONY XDRS40DBPB

http://www.afternet.nl/2968-5362-thickbox/sony-xdrs40dbpb.jpg

 

De Sony XDR-S41 is een lichtgewicht draagbare radio met DAB/DAB+/FM-tuner. Met DAB/DAB+ kunt u digitale radio ontvangen en heeft u een enorme keuze aan radiostations. Daarnaast kunt u dankzij de digitale ontvangst naar geweldig klinkende storingsvrije muziek luisteren met geluidskwaliteit van Sony. De radio heeft een mogelijkheid om 10 DAB/DAB+- en 10 FM-voorkeuzestations voor te programmeren zodat u meteen kunt genieten van uw favoriete radiostation. Dankzij het stijlvolle lichtgewicht ontwerp van de XDR-S41 kunt u hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Verder is de radio voorzien van een lcd-display waarmee u eenvoudig door de DAB/DAB+ programma informatie heen bladeren. Ook is deze radio voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting, een klok en een sleep-timer zodat de radio automatisch uitschakelt wanneer u dit wil. Laad uw digitale radio op via een stopcontact of gebruik de batterij voor draadloos gemak.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 74,99 incl. Btw

 

Technische details

 

Cd-speler

Nee

MP3 afspelen

Nee

Kleur van het product

Rood

Apple docking-compatibiliteit

Nee

Volumeregeling

Draaiknop

DC voltage input

6V

Backlight display

Ja

Type stroombron

Batterijen, DC

FM antenne

Ja

Beeldscherm

 

Ingebouwd display

Ja

Backlight-kleur

Amber

Cijfers weergeven

8

Audio

 

Gemiddeld vermogen

0,3 W

Poorten & interfaces

 

Headphone outputs

1

Type aansluitplug

3,5 mm

Luidsprekers

 

Ingebouwde luidsprekers

Ja

Aantal ingebouwde luidsprekers

1

Diameter van de luidspreker

6,6 cm

Radio

 

Radio

Draagbaar

Soort tuner

Digitaal

Ondersteunde frequentiebanden

DAB, DAB+, FM

Aantal voorkeurszenders

20

Accu/Batterij

 

Levensduur accu/batterij

13 uur

Ondersteund aantal accu's/batterijen

4

Compatibele batterij grootte

AA

Batterij bijna leeg-indicatie

Ja

Klok

 

Geïntegreerde klok

Ja

Slaap-timer

Ja

Poorten & interfaces

 

Hoofdtelefoonuitgangen

1

Energie

 

Ingangsspanning

6

Type stroombron

Batterijen, DC

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.