TINY AUDIO M9 ZWART

http://www.afternet.nl/2199-3530-thickbox/tiny-audio-m9-zwart.jpg

 

Zoekt u een betaalbare, compacte DAB+ wekkerradio, dan is de M9 ideaal voor u. De M9 beschikt over een grote display en is bijzonder eenvoudig te bedienen via de functietoetsen aan de voorzijde. Het klassieke design past in elk interieur.

De M9 is te gebruiken als volwaardige wekkerradio. De wekkerfuncties zijn te bediening via de toetsen aan de bovenzijde van de radio. ’s Morgens wakker worden met uw favoriete radiozender of er ’s avonds mee in slaap vallen, wat wilt u nog meer? Uiteraard beschikt de M9 over een snooze functie voor het geval u in de ochtend nog even wilt blijven liggen. En met DAB+ hoort u uw favoriete muziek natuurlijk in storingsvrije, digitale geluidskwaliteit.

Het toestel zoekt automatisch alle zenders en geeft deze met zendernaam weer in het display. Een handige eigenschap van DAB+.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 89,99 incl. Btw

 

Technische details

 

Cd-speler

Nee

MP3 afspelen

Nee

Kleur van het product

Zwart

Apple docking-compatibiliteit

Nee

Volumeregeling

Draaiknop

DC voltage input

7.5 V

Beeldscherm

 

Ingebouwd display

Ja

Beeldscherm

LCD

Poorten & interfaces

 

Hoofdtelefoonuitgangen

1

Type aansluitplug

3,5 mm

Aansluiting voor netstroomadapter

Ja

Gewicht en omvang

 

Breedte

19 cm

Diepte

11,5 cm

Hoogte

11,5 cm

Energie

 

Type stroombron

Sector

Luidsprekers

 

Ingebouwde luidsprekers

Ja

Radio

 

Radio

Klok

Soort tuner

Digitaal

Ondersteunde frequentiebanden

DAB+, FM

Aantal voorkeurszenders

20

Inclusief RDS tuner

Ja

Klok

 

Geïntegreerde klok

Ja

Wekker

Ja

Slaap-timer

Ja

Snooze functie

Ja

Beeldscherm

Beeldscherm type

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.