Postcode check

Categorieën

Salora PSC8600FWD

http://www.afternet.nl/1425-2263-thickbox/salora-psc8600fwd.jpg

 De Salora Prosport Wifi PSC8601FWD is de top op het gebied van Salora sportcamera's. Bekijk al je spectaculaire acties terug op het 2" LCD scherm. Inclusief vele accessoires, zoals een waterproof casing en remote control. Download de Wifi app voor iOS of Android om alles live te volgen op je mobiele telefoon of tablet. De PSC8600FWD is verder uitgerust met een USB aansluiting om de camera rechtstreeks aan te sluiten en op te laden via de PC. Door middel van de HDMI poort kunt u uw meest spectaculaire opnames in Full HD aan iedereen tonen op een groot TV scherm.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 99,99 incl. Btw

 De Salora Prosport Wifi PSC8600FWD wordt standaard geleverd met de volgende accessoires:

- Protective shield
- Waterproof casing
- Afstandsbediening
- USB Kabel
- Stuur/zadelpen bevestiging
- Helmbevestiging
- 1220mAh Accu (goed voor een gebruiksduur van ± 2,5 uur)

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.