WHIRLPOOL AKZ7890 IX

http://www.afternet.nl/1771-2735-thickbox/whirlpool-akz7890-ix.jpg

 De Whirlpool AKZ 7890 IX is een inbouwoven met 65 liter inhoud en meerdere ovenfuncties: Hetelucht, Boven- en onderwarmte en Grill. Je kunt de temperatuur van deze inbouwoven instellen tot maximaal 250°C. Ook handig: de Absolute timer begeleidt jou bij het instellen van deze oven. Het hydrolytische reinigingssysteem maakt het je makkelijk: je giet wat water en afwasmiddel op de bodemplaat van de oven en schakelt het reinigingssysteem in. De oven zal dan enkele minuten opwarmen. Het water en afwasmiddel verdampen en condenseren op de koude wanden en ovendeur. Hierna volgt een inwekingscyclus waarin het vuil wordt losgeweekt. Het losgeweekte vuil kun je daarna makkelijk wegvegen. De Whirlpool AKZ 7890 IX behoort tot de zuinige energieklasse A+.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 499,99 incl. Btw

 

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Type apparaat:

Oven

Model:

Inbouw

Energie-efficiëntieklasse:

A+

Soort besturing:

Mechanisch + Elektronisch

Artikelnummer:

1417051

 

BAKOVEN

Aantal ovens:

1

Inhoud oven(s):

60 l

Reinigingssysteem:

Hydrolytische

Binnenverlichting:

ja

Materiaal kijkvenster:

Glas

 

UITVOERING

Automatische programma’s:

ja

Heteluchtfunctie:

ja

Boven- en onderwarmte:

ja

Grillfunctie:

ja

Overige kenmerken:

6th Sense

 

WEERGAVE/BESTURING

Bedieningselementen:

Tiptoetsen

Timer:

ja

Temperatuurregeling:

ja

 

ENERGIEVOORZIENING

Ingangsspanning:

230 V

Frequentie:

50 Hz

Energieverbruik luchtcirculatie:

0.79 kWh

Energieverbruik boven- en onderwarmte:

0.89 kWh

 

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN

Kleur:

Zilver

Lengte aansluitkabel:

1.3 m

Breedte:

59.5 cm

Hoogte:

59.5 cm

Diepte:

56.4 cm

Gewicht:

34 kg

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.