LG OLED55C7V

http://www.afternet.nl/2285-3711-thickbox/lg-oled55c7v.jpg

 Met de LG OLED55C7V geniet je van prachtige beelden, ongekend contrast en levensechte kleuren. Dit OLED-scherm bestaat uit miljoenen zelfoplichtende pixels die ervoor zorgen dat zwart ook écht zwart is, en je alle details van je film, serie of documentaire ziet. Geniet van de vloeiende beelden die de OLED55C7V laat zien en mis geen moment van spannende sportwedstrijden en je favoriete games. Samen met technieken als HDR, 3D Colour Mapping en Pixel Dimming ben je verzekerd van het beste beeld mogelijk. Het design van deze LG OLED-tv is een lust voor het oog: superdun, strak, en ziet er vanaf elke kant goed uit.

3D-GELUID MET DOLBY ATMOS

Tover je woonkamer om tot thuisbioscoop met deze OLED-televisie in combinatie met Dolby Atmos. Je ervaart het geluid op een unieke manier: de audio is dynamisch en beweegt mee met alles wat je in je film of tv-programma ziet. Het geluid van voorbijvliegende vogels gaat van links naar rechts en je hoort auto's vanuit de ene hoek aankomen en vanuit de andere voorbij razen. Zo ervaar je alles alsof je er zelf bij bent.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 1.729,99 incl. Btw

 Specificaties

Merk

LG

Fabriekstype

OLED55C7V

Kleur

Zilver

Beeldtechniek

OLED

Beelddiagonaal

55 inch (140 cm)

Beeldkwaliteit 

Ultra HD (4K)

HDR 

Ja

Hertz

100

3D 

Nee

Curved

Nee

Kabel (DVB-C)

Ja

Satelliet (DVB-S)

Ja

Digitenne (DVB-T)

Ja

CI+ gecertificeerd

Ziggo

Wi-Fi 

Ja

Smart TV

Ja

Ingebouwde speler

Nee

Aantal USB

3

USB-aansluiting

Ja

Aantal HDMI-aansluitingen

4

Garantie 

2 jaar fabrieksgarantie

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.