SONY CMT-SBT20B

http://www.afternet.nl/1886-3010-thickbox/sony-cmt-sbt20b.jpg

 De Sony CMT-SBT20B is er voor wie wil genieten van kamervullend geluid van een hifisysteem. Deze microset staat bekend om de oneindig veel afspeelmogelijkheden. Zo beschikt deze microset over een cd-speler, een USB-ingang en kun je genieten van DAB+. Deze digitale manier van radio luisteren staat garant voor puur geluid zonder ruis. Wanneer je naar een andere radiozender wil luisteren is het niet meer nodig om de juiste frequentie te zoeken. De CMT-SBT20B is namelijk voorgeprogrammeerd. Zodat je op elk moment kunt genieten van de radiozender naar jouw keuze. Als je liever zelf je muziek uitkiest is het ook mogelijk om draadloos muziek te streamen via Bluetooth of NFC-One touch. Hiervoor hoef je alleen jouw NFC-apparaat doormiddel van één tik te verbinden met je microset.

Kenmerken


Toegang tot al je favoriete radiozenders met DAB +

Genieten van radio zonder ruis

Eenvoudig Bluetooth-connectiviteit met NFC One-touch

Afspelen en opladen van je apparaten via een USB-kabel

12 W totaal vermogen

Mega Bass voor dynamisch geluid

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 114,99 incl. Btw

 

Luidspreker(s) gemiddeld vermogen

12 W

Optical disc player

Ja

Cassette deck

Nee

Kleur van het product

Zwart, Zilver

Aantal luidsprekers

2

Mid-range driver grootte

8 cm

Soort tuner

Digitaal

Ondersteunde frequentiebanden

DAB,FM

FM band bereik

87.5 - 108 MHz

Equalizer-instellingen

Ja

Equalizer modus

Classic,Flat,Hip hop,Jazz,Pop,Rock

Wi-Fi

Nee

Bluetooth

Ja

Bluetooth-profielen

A2DP,AVRCP

Near Field Communication (NFC)

Ja

FM antenne

Ja

Afstandsbediening

Ja

Snelstartgids

Ja

Gebruikershandleiding

Ja

Typisch stroomverbruik

24 W

Stroomverbruik (in standby)

0.2 W

Hoogte

13.3 cm

Breedte

17 cm

Diepte

22.2 cm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.