Saeco HD8917/01

http://www.afternet.nl/2177-3505-thickbox/saeco-hd8917-01.jpg

 

De Philips HD8917/01 koffie volautomaat zet een nieuwe standaard in zijn klasse. In de stijlvolle, roestvrijstalen behuizing zorgt hoogwaardige Italiaanse technologie telkens weer voor heerlijke vers gezette koffie. Al uw koffiedromen worden eindelijk vervuld. De robuuste 100% keramische molens garanderen jarenlang een moment van puur koffiegenot. Het keramische materiaal creëert de ideale korrel, waardoor het water continu blijft stromen en de pure essentie aan de bonen onttrekt. En, anders dan bij 'reguliere' molens, voorkomt het keramische materiaal dat de koffie oververhit raakt en een verbrande smaak heeft. Wanneer tijd belangrijk is, kunt u perfecte espresso en cappuccino zetten zonder lang te hoeven wachten dankzij de snel opwarmende boiler. Het geheim zit hem in het lichte aluminium en roestvrij staal, die snel hoge temperaturen kunnen bereiken. De geïntegreerde melkbeker klopt de melk twee keer op en verwijdert luchtbelletjes en andere verontreinigingen voor een onweerstaanbare, romige schuimconsistentie. Met één druk op een knop krijgt u een schuimige melkstroom met een perfecte temperatuur rechtstreeks in uw kopje, zonder gespat. De perfecte aanvulling op een kopje heerlijke, rijke koffie.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 649,99 incl. Btw

€ 6,50

 

echnische details

 

Maximale hoogte kop

152

Gewicht en omvang

 

Breedte

21,5 cm

Diepte

33 cm

Hoogte

42,9 cm

Gewicht

7,2 kg

Energie

 

Netbelasting

1850 W

AC invoer voltage

230 V

AC invoer frequentie

50 Hz

Ergonomie

 

Afneembare watertank

Ja

Snoerlengte

0,8 m

Design

 

Kastontwerp

Vrijstaand

Kleur van het product

Zwart, Roestvrijstaal

Koffie technologie

Espresso machine

Ingebouwd display

Ja

Reservoir voor gezette koffie

Beker

Prestatie

 

Koffie invoertype

Koffiebonen, Gemalen koffie

Drank types

Cappuccino, Espresso, Latte macchiato

Capaciteit watertank

1,8 l

Maximum werkdruk

15 bar

Ingebouwde grinder

Ja

Koffiebonen capaciteit

250 g

Melkreservoir

Ja

Standby-functie

Ja

Design

 

Producttype

Espresso machine

Overige specificaties

 

Drank types

Cappuccino, Espresso, Latte macchiato

Prestatie

 

Espresso making

Ja

Cappuccino making

Ja

Latte macchiato making

Ja

Espresso maken

Ja

Cappuccino maken

Ja

Latte macchiato maken

Ja

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.