Whirlpool ARC103 AP Koeler

http://www.afternet.nl/211-588-thickbox/whirlpool-arc103-ap-koeler.jpg

Deze Whirlpool ARC 103 AP-koelkast is een tafelmodel en past dus bijna altijd in je huis. Het is een erg handige koelkast voor studenten, singles en stellen. Met 128 liter netto-inhoud heb jij genoeg ruimte om jouw dagelijkse boodschappen gekoeld te bewaren. Deze tafelmodel koelkast is ingericht met 3 deurvakken, zodat je gemakkelijk flessen en pakken sap kunt bewaren. Groenten bewaar je in de groentelade en de 3 in hoogte verstelbare schappen bieden plaats voor je andere boodschappen. Deze Whirlpool ARC 103 AP-koelkast is voorzien van energielabel A+. Registreer jouw nieuwe Whirlpoolproduct op de website van Whirlpool en ontvang 2 jaar extra garantie op onderdelen.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 189,99 incl. Btw

€ 34,94

Technische eigenschappen

Type apparaat:

Tafelmodel zonder vriesvak

Soort apparaat:

Tafelmodel

Model:

Vrijstaand

Soort koelsysteem:

Compressor

Netto inhoud:

128 l

Artikelnummer:

1158674

KOELGEDEELTE

Bediening:

Mechanisch

Automatisch ontdooien koelgedeelte:

Halfautomatisch

Materiaal planken:

Glas

Home bar:

nee

0°C koelzone:

Nee

UITVOERING

Waterdispender:

nee

IJsdispenser:

nee

Deur opent naar:

veranderlijk

Certificaties:

VDE

WEERGAVE/BESTURING

Display:

Nee

ENERGIEVOORZIENING

Aansluitwaarde:

90 W

Ingangsspanning:

230 V

Frequentie:

50 Hz

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN

Kleur:

Wit

Verstelbare poten:

Ja - alleen voorin

Gewicht:

27 kg

Verpakkingsvolume B x H x D (m):

0,57 x 0,89 x 0,59 m

ENERGIEVERBRUIK DATA

Fabrikant:

WHIRLPOOL

Energie-efficiëntieklasse:

A+

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.