INVENTUM IKK1221S

http://www.afternet.nl/2122-3413-thickbox/inventum-ikk1221s.jpg

 

Koeler, 122 cm nis, netto inhoud 204 liter, A++, 5 glazen draagplateau's, 2 transparante groentelade, 3 deurvakken, 1 flessenvak, 2 eierrekjes, luxe rvs flessenrek, binnenverlichting, automatisch ontdooisysteem, omdraaibare deurrichting

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 369,99 incl. Btw

 

Algemene kenmerken

 

Bouw

Inbouw

 

 

deur systeem

sleepdeur

 

 

Geluidsniveau

41

 

 

hoogte

122.5

 

 

Inclusief vriesgedeelte

nee

 

 

Levertijd

1 t/m 2 werkdagen

 

 

Merk

Inventum

 

 

nis hoogte

122

 

 

No frost

nee

 

 

Softclose

nee

 

 

Energie

 

Energieklasse

A++

 

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.