Postcode check

Categorieën

Bauknecht KRIE2104 A++

http://www.afternet.nl/1331-2087-thickbox/bauknecht-krie2104-a.jpg

 Integreerbare koelkast met sensortechnologie, inhoud 181 liter, LED verlichting, automatische ontdooiing koelgedeelte, geluidsniveau 35 dBA

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 439,99 incl. Btw

 

Totale nettocapaciteit

181 l

Nettocapaciteit koelkast

181 l

Ingebouwde vriezer

Nee

Nettocapaciteit vriezer

0 l

Aantal planken koelkast

4

Ontdooifunctie

Ja

Anti-bacteria

Onbekend

Geluidsniveau

35 dB

Aantal sterren

0

Deurtype

Deur-op-deursysteem

Deurscharnieren

Rechts

Klimaatklasse

SN, T

Energie-efficiëntieklasse

A++

Energieverbruik per jaar

100 kWh/year

Kastontwerp

Geïntegreerd

Lucht ventilatie

Nee

Nismaten (BxDxH)

560 x 550 x 1021 mm

Hoogte

1020 mm

Breedte

557 mm

Diepte

545 mm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.