SENCOR STM 3628RS

http://www.afternet.nl/2240-3573-thickbox/sencor-stm-3628rs.jpg

 

Met de keukenmachines van Sencor heeft u altijd de ideale keukenhulp in huis en maakt u de lekkerste gerechten in een handomdraai. De keukenmachines zijn ideaal voor het bereiden van grotere hoeveelheden van het deeg, room, slagroom, schuim, enz. Dit apparaat wordt geleverd met een 4-liter RVS kom met een capaciteit voor het bereiden van maximaal 1,6 kg deeg. De machine wordt geleverd met meerdere accessoires voor het bereiden van verschillende gerechten. Kies uit verschillende snelheden of de turbofunctie met een vermogen tot maximaal 600 Watt. De keukenmachines van Sencor zijn gemakkelijk te reinigen. De onderdelen zijn allemaal gemakkelijk los te koppelen en vaatwasbestendig.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 109,99 incl. Btw

 

Technische details

 

Inhoud bak/kan

4 l

Vermogen

600 W

Soort bediening

Draaiknop

Pulse function

Ja

Anti-slip voetjes

Ja

Rotatiesnelheid

172 RPM

Variable snelheid

Ja

Aantal snelheidsstanden

6

Kneedaccessoire

Ja

Lengte snoer

1 m

AC invoer voltage

220-240 V

Gewicht en omvang

 

Gewicht

4,5 kg

Breedte

36,2 cm

Diepte

21,3 cm

Hoogte

30,5 cm

Energie

 

AC invoer frequentie

50/60 Hz

Kleur

 

Kleur van het product

Roze, Roestvrijstaal

Inhoud van de verpakking

 

Garde

Ja

Materiaal

 

Bowl materiaal

Roestvrijstaal

Technische details

Vaatwasserbestendige onderdelen Ja

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.