Severin SM 3735

http://www.afternet.nl/2168-3494-thickbox/severin-sm-3735.jpg

 

Severin SM3735 Smoothie Mix & Go heeft een vermogen van 300 watt. De SM3735 wordt geleverd met 2 mixbekers met elk een inhoud van 0.6 liter. De bekers zijn voorzien van deksels zodat jij je smoothie makkelijk mee kunt nemen.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 39,99 incl. Btw

 

Specificaties: 
- Vermogen: 300 watt 
- Inhoud beker: 0.6 liter 
- Mengbekers afneembaar 
- Schenktuit 
- Doorsnede vulopening: 5.7 cm
- Functies: mixen van groente en fruit 
- Aantal standen: 1
- Antislip
- Materiaal: kunsstof, RVS
- Edelstaal mes
- Vaatwasserbestendige onderdelen
- Kleur: wit-groen 
- Garantietermijn: 2 jaarAfmetingen en gewicht
- Afmetingen (hxbxl): 34.6x13.5x13.5 cm 
- Gewicht: 1.054 kg

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.