SENCOR SHM 5330 Handmixer

http://www.afternet.nl/2004-3223-thickbox/sencor-shm-5330-handmixer.jpg

 

Deze compacte SENCOR SHM 5330 hansmixer met roterende mengkom is een aanwinst voor iedere keuken. Deeg kneden en kloppen is in mum van tijd gedaan door de 5 snelheden en pulsstand voor maximaal vermogen. Door het liftmechanisme kan je de kom gemakkelijk schoonmaken. Inclusief kloppers en deeghaken. 
KENMERKEN: vermogen 300Watt, 5 snelheden, roterende kom van 3 l inhoud.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 38,99 incl. Btw

 

Technische details

 

Variable snelheid

Ja

Vermogen

300 W

Soort

Stand mixer

Aantal snelheidsstanden

5

Turboknop

Ja

Inhoud bak/kan

3 l

Meegeleverde kom

Ja

Gewicht en omvang

 

Breedte

23 cm

Diepte

31,5 cm

Hoogte

23,5 cm

Gewicht

2,2 kg

Kleur

 

Kleur van het product

Wit

Technische details

Afneembare standaard Ja

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.