SONY MDRZX310APB

http://www.afternet.nl/2189-3520-thickbox/sony-mdrzx310apb.jpg

 De Sony MDRZX310APZWART hoofdtelefoon heeft een lichtgewicht, opvouwbaar ontwerp voor ultieme muzikale mobiliteit. De Neodymium-drivers van 30 mm zorgen voor een dynamisch geluid. Het frequentiebereik van deze hoofdtelefoon is 10-24.000 Hz. De oorschelpen met kussentjes zorgen voor een comfortabele luisterervaring.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 27,99 incl. Btw

 

oorten & interfaces

 

Lengte snoer

1,2 m

Connector aansluiting (behuizing)

Goud

Gewicht en omvang

 

Gewicht

125 g

Hoofdtelefoon

 

Frequentiebereik koptelefoon

10 - 24000 Hz

Gevoeligheid koptelefoon

98 dB

Impedantie

24 Ohm

Diameter van de luidspreker

3 cm

Driver type

Dynamisch

Soort magneet

Neodymium

Design

 

Headset type

Stereofonisch

Kleur van het product

Zwart

Draagwijze

Hoofdband

Performance

 

Verbindingstechnologie

Bedraad

Prestatie

 

Verbindingstechnologie

Bedraad

Connectiviteitstechnologie

Bedraad

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.