Postcode check

Categorieën

Denon HEOSBARBKE2

http://www.afternet.nl/2358-3773-thickbox/denon-heosbarbke2.jpg

 Ervaar sensationeel HD home cinema en muziekstreaming met de Denon HEOS Bar. Uitermate geschikt om zelfs de grootste TV's te voorzien van fantastisch kamervullend geluid. Met de HEOS functionaliteit geniet u van alle mogelijkheden om draadloos speakers te koppelen zoals multiroom en 5.1 Surround Sound zonder kabels. Bedien alles met uw telefoon en maak gebruik van populaire diensten als Spotify en internetradio.

 

Kenmerken

 

  • 3.0 Virtual Surround Sound

  • Breidt draadloos uit naar 5.1 Surround

  • DTS-HD Master Audio / Dolby TrueHD

  • HDMI / 4K UHD ondersteuning

  • HEOS multiroom

  • Draadloos muziek streamen

  • Bedien met de HEOS app of TV-afstandsbediening

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 899,99 incl. Btw

 Ondersteunde Bestandsformaten:MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, ALAC, DSD

Streaming Diensten:Spotify (Connect), Deezer, Napster, Tidal, Soundcloud

Radio:TuneIn Radio

Airplay:Nee

Bluetooth:Ja

DLNA:Ja

Waterbestendig:Nee

Accu:Nee

Netwerk:WiFi + Ethernet

In-/uitgangen:HDMI (4 in / 1 ARC uit), Optisch, Coax, Aux, USB

Afmetingen (HxBxD):72 x 1100 x 148 mm

Gewicht:4.8 kg

Garantie:24 Maanden

Omvang van de levering:Quick Start Guide, HDMI kabel, optische kabel, 3.5mm setup kabel, voedingskabels, ethernet kabel, pootjes voor verhoging, afstandsbediening

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.