PHILIPS HD9240/90

http://www.afternet.nl/2005-3224-thickbox/philips-hd9240-90.jpg

 

Kieskeurig.nl: Best Reviewed Juni 2016
Philips HD9240/90 airfryer met de unieke Rapid Air-technologie, die u laat bakken met lucht. Hierdoor krijgen etenswaren een knapperig korstje, maar blijven ze mals van binnen. U hebt weinig tot geen olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten. Met de airfryer kunt u frituren, grillen, bakken en braden. Het artikel beschikt over een grote bereidingscapaciteit van 1,2 kg en een digitaal scherm voor het gemakkelijk instellen van tijd en temperatuur. De verwijderbare lade met antiaanbaklaag en de mand zijn vaatwasserbestendig voor gemakkelijk schoonmaken. Vergeleken met een gewone friteuse heeft u met de Philips airfryer met Rapid Air-technologie minder last van frituurluchtjes in huis.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 169,99 incl. Btw

 

Technische details

 

Automatische uitschakeling

Ja

Gewicht en omvang

 

Breedte

31,5 cm

Diepte

42,3 cm

Hoogte

30,2 cm

Gewicht

7 kg

Energie

 

Vermogen

2100 W

AC invoer voltage

230 V

AC invoer frequentie

50/60 Hz

Indicatie

 

Ingebouwd display

Ja

Verlichte aan-/uit knop

Ja

Power LED

Ja

Temperatuur klaar-indicator

Ja

Klaar alarm

Ja

Design

 

Soort

Enkel

Kleur van het product

Zwart

Snoeropslag

Ja

Anti-slip voetjes

Ja

Materiaal

Kunststof

Snoerlengte

0,8 m

Aan/uitschakelaar

Ja

Prestatie

 

Capaciteit

3 l

Capaciteit friteuse

1,2 kg

Instelbare thermostaat

Ja

Gepatenteerde Rapid Air-technologie

Ja

Koken met vooraf ingestelde functies

Ja

Digitale timer

Ja

Timer voor 99 minuten

60 min

Timer duur

60 min

Vetarm braden

Ja

Energie

 

Automatisch uitschakelen

Ja

Prestatie

 

Inhoud

3 l

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.