SENCOR SUB 281BL

http://www.afternet.nl/2216-3549-thickbox/sencor-sub-281bl.jpg

 

Dit Sencor electrische onderdeken (SUB 281BL) is 160 cm lang en 140 cm breed. De SUB 281BL beschikt over twee afstandsbedieningen met 2 standen en indicatielampje. De SUB 281BL is uitgerust met oververhittingbeveiliging en een snoer met een lengte van 2 meter.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 44,99 incl. Btw

 

Afmetingen

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

160 cm

 

Materiaal & Kleur

Kleur

Blauw

 

Wasvoorschrift

Wasbaar

Ja

 

Technische specificaties

Gewicht

2425 g

Aantal warmtestanden

2

 

Soort product

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

 

Productinformatie

Service & garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Afmetingen (b x h x d)

357x151x419

Artikelnummer

SUB 281BL

EAN

8590669105458

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.