Postcode check

Categorieën

Een winkel met internetvoordeel

Een nieuwe televisie of wasautomaat kopen in een winkel, maar een prijs betalen die gelijk is aan die van internetwinkels? Dat is mogelijk bij Afternet.nl aan de Fonteinstraat 25 in Leerdam

De winkel werkt samen met Witgoedservice Jansen voor de levering en service van apparatuur. De winkel verkoopt witgoedapparatuur, bruingoedapparatuur als led/lcd/plasma televisies, onderdelen, aansluitmaterialen en alle accesoires die nodig zijn voor bijvoorbeeld een wasmachine of televisie.

De prijsvoordelen van internet, zonder de nadelen van internet.

Via internet heb je vaak geen idee met wie je zaken doet, en mensen willen vaak hun product zien voordat het wordt verstuurd. Dus na de online prijsvergelijking komen wij aan de beurt om de mogelijkheden te bespreken.
Janny Jansen runt de winkel samen met John Spruijt. John heeft ruim 25 jaar ervaring in de in- en verkoop van witgoed en electronica. 
 
Voor de service is David Jansen volledig verantwoordelijk. Als servicemonteur op gebied van witgoed is hij de onbetwiste alleskunner. Uiterlijk 24 uur na de aanmelding van een storing staat hij bij de klant op de stoep om het probleem vakkundig te verhelpen. Jansen installeerd ook aangekochte producten bij klanten thuis en is gecertificeerd om voor vrijwel ieder merk de service te verlenen. David Jansen is ook een erkend Hirschmann-monteur, zodat hij de juiste bekabeling in uw huis kan aanraden voor optimaal kijkplezier.

Afternet.nl / Witgoedservice Jansen
Fonteinstraat 25
4141 CE Leerdam

info@afternet.nl

Tijdens winkel openingstijden:
T: 0345-615920