Bosch WTN85383NL

http://www.afternet.nl/1921-3125-thickbox/bosch-wtn85383nl.jpg

 

De Bosch WTN85383NL is een condensdroger voorzien van het ECARF anti-allergeen keurmerk. De droger heeft een maximale beladingscapaciteit van 8kg en beschikt over 15 programma’s waaronder een speciale programma’s voor sportkleding, delicate stoffen en wol. De droger heeft een lange anti-kreukfase van 120 minuten, ideaal als u niet meteen in staat bent om aan het einde van het programma het wasgoed uit de droger te halen. Het Sensitive Drying System zorgt voor een optimale bescherming van uw kleding dankzij de unieke trommelstructuur van de droger. Daarnaast is deze droger voorzien van AutoDry technologie wat er niet alleen voor zorgt dat uw kleding beschermd wordt maar waar u ook energie mee bespaart doordat er niet langer dan noodzakelijk gedroogd wordt. Het AntiVibration™ Design van de droger zorgt er voor dat de WTN85383NL extreem stabiel en stil droogt dankzij het gebruik van anti-vibratie wanden. Verder is de droger voorzien van DUO-Tronic vochtmeting, een condenswaterafvoersysteem en trommelverlichting.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 464,99 incl. Btw

€ 34,94

 

Merk

Bosch

Fabriekstype

WTN85383NL

Garantie

2 jaar garantie

Afmetingen (cm)

84.2 x 59.8 x 59.9 (H x B x D)

Verbruik

557 kWh per jaar

Kleur

Wit

EAN nummer

4242002954684

Algemeen

Energieklasse

B

Vulcapaciteit drogen

8 kg katoen

Condensatie ratio

B

Geluidsniveau

64 dB

Bediening

AntiVibration Design

Stabiliteit en stilte

Anti-kreukfase

120 minuten

DUO-Tronic

Vochtmeting

Grote roestvijstalen trommel

Sensitive trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers met Soft-design

Speciale programma's

Mix | Sport | Wol in korf | Dons | Superkort 40 | Shirts 15

TouchControl toetsen met LED indicatie

Voorzichtig drogen | Licht strijken | Programmaduur | Start/Pauze | Fijnafstelling droogtegraad | 24 u eindtijduitstel

Overig

Deuraanslag

Rechts

Gemiddelde condensatie ratio bij het standaard katoenprogramma bij volle belading

88%

Gemiddelde condensatie ratio bij het standaard katoenprogramma bij gedeeltelijke belading

88%

Programma duur van het standaard katoenprogramma

126 min bij volle belading en 76 min bij halfvolle belading

Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte

Ja

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.