WHIRLPOOL DSCX80118

http://www.afternet.nl/1904-3122-thickbox/whirlpool-dscx80118.jpg

 


8 KG | BA, SteamCare, RVS trommel

DSCX 80118 - 857501412050


Deze condensatiedroogautomaat heeft een trommelinhoud van 8kg en is voorzien van de optie SteamCare™, het WoolExcellence programma en de Wave Motion technologie.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 349,99 incl. Btw

€ 34,94

 

Droogsysteem

Condens

Droogcapaciteit

8 kg

Energie-efficiëntieklasse

B

Geluidsniveau (drogen)

68 dB

Uitgestelde start timer

Ja

Startvertraging

12 uur

Type lader

Voorkant

Kastontwerp

Vrijstaand

Ingebouwd display

Ja

Kleur van het product

Wit

Resterende tijd indicatie

Ja

Verstelbare voeten

Ja

Lengte snoer

1.5 m

Stroom

16 A

Netbelasting

2700 W

Hoogte

84.5 cm

Breedte

59.6 cm

Diepte

65.9 cm

Gewicht

40 kg

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.